TERROR PÅ NORSK JORD SAMMENLIGNES MED BOMBEN I OKLAHOMA I 1995

19. april 1995 tok Timothy McVeigh livet av 168 mennesker derav 19 småbarn under 6 år. I det som senere har blitt kalt «The Oklahoma bombing». http://en.wikipedia.org/wiki/Oklahoma_City_bombing

 

 

 

Several fire-damaged cars located in front of a partially destroyed multi-story building.

 

Foto: sodahead.com

– Ord blir fattige. Så ubarmhjertelig rått. Så unødvendig og ondskapsfullt. Det som skulle være en hyggelig sommerleir for kommende politiske og engasjerte samfunnsborgere, forvandlet til en slagmark, en krigssone. Et åsted der minst 84 livredde ungdommer endte sine liv. Brutalt slaktet ned. 

Norge som nasjon vil aldri glemme dette uvirkelige blodbadet, og det er viktigere enn noen gang at nasjonen står samlet. 

Det er allerede foretatt avhør av antatt gjerningsmann som kan ha hatt hjelp. En rekke overlevende ungdommer som var på Utøya forteller at det må være to gjerningsmenn som står bak massakren.

Den 32 år gamle Anders Behering Breivik ble tatt av politiets spesialenhet etter å ha rukket å drepe svært mange mennesker på Utøya utenfor Oslo.

Han kjørte en bil til regjeringskvartalet med mye sprengstoff for deretter utløse denne bilbomben med fjernstyrt mekanisme. For deretter å kjøre de ca 30 minuttene til Utøya for å fortsette sine grufulle handlinger. 

Prableen Kaur overlevde nedslaktingen. Les hennes gripende beretninger her: http://www.aftenposten.no/meninger/signert/article4181327.ece

– Det er skremmende mange likhetstrekk med med Oklahoma City bombingen i 1995 Der var det også en hvit mann som valgte å drepe sine egne landsmenn. McVeigh som stod for den grusomme handlingen i Oklahoma var også rasende på regjeringen. Han ble drept av en giftsprøyte i 2001.

Mange skadde i Oslo Foto: the Independent.co.uk

Gjerningsmannen Anders Behring Breivik Foto: tweetminster.co.uk

– I perioden 1999-2003 arbeidet Behring Breivik som kommunikatør for Telia i et callingsenter i Oslo. Han var da i tidlig 20-årene. – Han var en serviceinnstilt person som aldri ga uttrykk for noen vonde tanker om noen av de som jobbet der. Derfor ble jeg ekstra sjokket da jeg så hva han er mistenkt for og hva han har skrevet, sier en kollega, som ønsker å være anonym.

– AUF- leder Eskil Pedersen sier at dette ikke skal knekke ungdomsorganisasjonen og at AUF skal tilbake til åstedet på Utøya så raskt som mulig for å hedre de drepte. AUF- lederen var også veldig klar på at vold og terror skal ikke få grobunn i det norske demokrati og det vil de vise med å komme tilbake på den flotte sommerøya som ble forandret til et inferno av blod, skrekk og sorg 22.juli 2011.

Det er grunn til å tro at det er flere ofre som ennå ikke er gjort rede for. Politiet bruker nå mini-ubåt for å lete etter offer i Tyrifjorden rundt Utøya for å finne flere uskyldige offer.

Som Norges Konge sa til det norske folk i natt. NÅ er det viktig at hele det norske folk står samlet. Ta vare på hverandre og trøste de som trenger noen å holde rundt eller snakke med.

Norge og demokratiet, frihet og en samlet nasjon skal stå sterkere enn noen gang når sorgen og sjokket har fått lagt seg.

TERROR OG KALDBLODIGE DRAP SKAL IKKE FÅ KNEKKE OSS!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UyVg5dG5Hh8[/youtube]

Mine tanker går til ofrene, de skadde og deres familier.

Vargas

Kilde

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/artikkel.php?artid=10080624

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Anders Behring Breivik (32) er Norges fiende nr 1

 Anders Behring Breivik (32) som er pågrepet for bomben i Oslo sentrum, og massedrapene på Utøya, har bodd på Oslos...

NORGE rammet av en gal manns handlinger?

I kledd politi-uniform og maskinpistol eller gevær slaktet nordmannen ned sommerglade norske ungdommer på sommerleir. Minst 10 ligger igjen drept. En kraftig...

Lukk