Lille Norwich får lov til å spise kirsebær mot de aller beste neste sesong, etter å ha slått Middlesbrough i Play Off-finale på Wembley Stadium. En kamp som forteller en del om lidenskapen og engasjementet rundt lag i fra ball-øya, både i England, i Norge og i Europa forøvrig.

Opprykket gir 1.4 milliarder i en slunken klubbkasse, taperen får billettinntektene fra PO-kampen, småpenger i forhold. Gratulerer Alexander Tetty og norsk fotball, endelig en norsk spiller på øverste nivå i England igjen, om han blir værende.

CHELSEA CHAMPIONS 2015 - fbc 01

The_Old_Grey_Wolf via Compfight

Som så ofte i tidligere sesonger, er det nettopp de lag som rykker opp, som også gjerne rykker ned, av og til rykker samme lag tilbake til topp-divisjonen. Det er tilfelle for Norwich nå. Imponerende. Det er nemlig betydelig verre å komme i fra solide Premier League og skal sloss om poeng i en bakgårdsliga som Championship, som har 46 nådeløse kamper fra august til mai, før vinneren og opprykkslagene er klare.

Det er slett ikke vanlig at de lag som rykker ned fra Premier League – automatisk skal rykke rett opp igjen. Faktisk er det mer normalt at flere av de, sliter med å etablere seg på øvre halvdel i divisjonen under.

Se på Cardiff. Ole Gunnar Solskjærs klubb, som riktig nok byttet trener allerede i første halvdel av sesongen. De havnet til slutt på en svak og skuffende 11. plass. Målsetning var direkte opprykk. De var i realiteten sjanseløse. Leicester rykket også opp, men de klarte seg- mot alle odds, til tross for en elendig start i Premier League.

Portsmouth og Blackpool er andre lag som ikke har taklet overgangen i fra å spise bær med de beste, for så å måtte omstille seg etter nedrykk. Det kan skje de beste, som ikke har noen fallskjerm for egne handlinger.

DSC08868

Jon Candy via Compfight

Hull og QPR rykket opp i mai forrige sesong, og må ta den tunge veien ned til Championship.

Nevnte Norwich, Watford og årets askeladd, Bournemouth er de nye lagene som skal sloss for livet i den kommende sesongen av verdens beste liga, Premier League.

Her er alle de 20 lagene som fortjener å spille i Premier League for sesongen 2015/2016:

 • Arsenal
 • Aston Villa
 • Bournemouth
 • Chelsea
 • Crystal Palace
 • Everton
 • Leicester
 • Liverpool
 • Manchester City
 • Manchester United
 • Newcastle
 • Norwich
 • Southampton
 • Stoke
 • Sunderland
 • Swansea
 • Tottenham
 • Watford
 • West Brom
 • West Ham

Spennende lag, som i løpet av sommeren vil endres dramatisk, sammenlignet med de spillerne som har kontrakt med

sine respektive lag, blant disse tjue. Nettopp derfor, blir det meningsløst å sette opp tips for kommende sesongs slutttabell.

Vargas12.com, har tippet riktig, fem år på rad, riktig nok, kun hvem som vinner ligaen. Hvilke tre lag som rykker ned er betydelig verre å forutse.

Før årets sesong, skrev vi at Chelsea vant, at Liverpool og Steven Gerrard ville slite med alle sine kjøp fra Southampton, vil tippet også nevnte Southampton som et av overraskelseslagene. Vi ser ikke bort i fra at Manuel Pellegirni forsvinner fra Manchester City.

Du bør ikke få kaffen i halsen om også Liverpool velger å takke Brendan Rodgers for innsatsen etter en meget svak sesongslutt. Men her er vi usikker. Rodgers hadde, før sesongstart, en meget solid posisjon i Merseyside-klubben, han kan få fornyet tillit.

Du vil se store utskiftinger i Manchester City, i Manchester United, men også i Arsenal, Liverpool og Chelsea. Det er normalt, fordi dette er de mest ambisiøse klubbene i England, kun trofeer er godt nok. Da må det endringer til. Blir manageren sittende, vil kun nye spillere være det som stilner fansen rop om endringer.

Kommer en ny trener inn, skal han bygge sitt eget lag, det krever også endringer i form av nye ansikter på treningsfeltet.

Vargas12.com vil i løpet av ukene som kommer, helt fram til seriestart og fram til overgangsvinduet stenger 31. august- til å holde deg oppdatert, om alt fra England. Spillere som kommer, spillere som går itillegg til ryktene i mellom.

Vil du vite det siste fra engelsk fotball, er vargas12.com stedet for deg!

Akkurat i dag er det stor stas å være fan av Norwich football Club, dessverre er sjansen overhengende for at det desto verre neste år på samme tid. De er allerede i fare for å være blant favorittene til å rykke ned. Makter de å berge plassen, er det et godt bevis på hvorfor millioner av mennesker elsker fotball generelt og engelske fotball spesielt.

Den 24. Premier League- sesongen, den for 2015/2016, starter lørdag 8. august og varer til 15. mai 2016. Det er bare til å glede seg. Chelsea må finne seg i å være favoritter- fordi de har verdens beste manager.

 

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Newcastle- nedrykk, en komplett katastrofe!

Mike Ashley, utvilsomt en av Premier Leagues mest kontroversielle klubb-eiere, er i ferd med å kjøre den tradisjonsrike klubben i...

Sexy rumper har aldri vært større!

Sexy rumper har aldri vært større! Ekspertene som uttaler seg om hvordan en sexy rumpe skal se ut, mener å...

Lukk