Du som er mellom 12 og 30 år hører kanskje på NRKP3 hver eneste dag, i følge lyttertall for kringkastingen så må det være svært mange flere som har trykket ungdsomskanalen for alle andre kanaler til sitt bryst. Onsdag 2. oktober fyller nemlig hele Norges P3 20 år! Hurra!

Klassikere du kanskje husker har vært med å forme deg som radiolytter gjennom disse årene. XL-redaksjonen, “Are og Odin”, “Radioresepsjonen,” “Holger Nilsens metode, ” P3 Morgen” og ikke minst “Et Norge i Krig”. Norges deiligste radiokanal er ikke bare fantastisk radio, P3 er i tillegg den radiokanalen som leverer den beste og nyeste musikken, lenge før alle andre.

Radioresepsjonen P3s flaggskip Foto: Glenn Meling


Her får nye artister utfylle sin kreativitet og sine kunstneriske krumspring for første gang. Mang en stor stjerne har fått sitt gjennombrudd via “Urørt”.

Skal du sjekke ut en radiokanal som du ikke har har hørt maken til, bør du “tune in” allerede kl 0603 hver eneste dag mandag til fredag, du vil garantert få en bra dag. Her er Silje, Live og Ronny i programmet “PR Morgen”- som gir deg sol i ørene.

Siden du er så smart å lese dette innlegget om P3s jubileum skal du få et herlig tilbakeblikk med eventyrlige klassikere fra NRKP3.

Sett av onsdag 2. oktober- hyll din favorittkanal du også. Vil du på din måte si gratulerer til P3, send den i kommentarfeltet så lover vi å videresende din hilsning.

Hvilken favoritt har du på Norges beste radiokanal?

Gratulerer med dagen P3!

 

Vargas

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Det aller siste døgnet…

Det aller siste døgnet. "Til døden skiller oss ad" sier presten med et smil. Alle kjenner den siste strofe i...

Lukk