Trekant. Og hvorfor snakker alle om det? Jo fordi det er helt nytt i Norge. Å snakke om sex som om det er en helt vanlig og normal ting. Spesielt på TV. Anbefales!

Marie, Pia og Thomas gjorde en god figur i første program, og vi kommer kommer til å bli godt kjent med dem etterhvert-

Andre program kommer snart og da skal Marie på pornofilm innspilling- http://p3.no/trekant/episode-2/

Pia, Thomas og Marie har siden august bodd sammen i en leilighet på Torshov.

Vi følger de tre programlederne i åtte uker, når de blir introdusert for et nytt tema hver uke, for så å bli sendt ut på individuelle oppdrag for å lære, utforske og oppleve hva som finnes i den seksuelle verden.

Gjennom åtte episoder har deltakerne blitt introdusert for alt fra ulike sexstillinger og tantrisk sex, til møte med eksperter og fetisjer, som du sannsynligvis aldri har sett før.

Programlederne har latt seg sjokkere og imponere, og mistet tellingen på antall røde ansikter, kleine øyeblikk og latteranfall. Nå er tiden inne for å dele kunnskapen og opplevelsene.

Trekant er programmet for deg som vil lære mer om nytelse, sex og smale miljøer på en morsom måte, uten å risikere og pådra deg noen av de kjipe sykdommene.

Med humor og nysgjerrighet har våre tre programledere tilegnet seg kunnskap, fått gode råd og kjent på egne fordommer og grenser, når de har stilt spørsmålene vi alle vil ha svar på.

Gikk du glipp av første program eller vil se det igjen. Eller se klipp fra egne private kameraer så er det tilgjengelig her-

Jeg mener det er veldig viktig at statskanalen tar sitt ansvar, og lager et viktig program som gir ungdom innsyn i seksualitetens verden på en informativ og riktig måte-

Medietilsynet har vurdert de to første episodene av NRKs «Trekant», der tre programledere i alderen 18-22 år utforsker og lærer om seksuelle temaer som sexstillinger, onanering og fetisjer.

«Trekant» blir vist klokka 21.30 og er dermed ikke i strid med det såkalte vannskilleprinsippet i kringkastingsloven, at innhold som antas å være skadelig for barn og unge må sendes etter klokka 21, konkluderer Medietilsynet.

Skulle vel bare mangle også…

Har du sett programmet? Og vil du se de neste?

http://p3.no/trekant/om/

 

Pia, Thomas og Marie

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/elevavisen/artikkel.php?artid=10010975

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10018819

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Petter Northug er ei kjerring

  Han går veldig fort på ski, men kommer aldri til å nå skikongen over alle skikonger- Bjørn Dæhlie til...

E.colli bakterien dreper

  Igjen er barn blitt smittet av den svært alvorlige bakterien som i verste tilfelle kan føre til døden-  ...

Lukk