Orgasmen er menneskenes bonus. Det er en viktig del av seksuallivet til alle mennesker som er seksuelt aktive, og jo eldre man blir jo mer aktiv blir man i følge grundige undersøkelser.

-NRKs «Trekant» velger i program to å vise en kvinnes orgasme med fokus på hele sekvensen. Dette er ikke tidligere vist i noen norsk kanal før. Allikevel er det grunn til å tro at det ikke er noe ukjent for de fleste voksne mennesker med puls, og de fleste unge i kjønnsmoden alder vil jeg tro.

Det er et tankekors at det er godkjent og vedtatt at man skal se drap i nyhetene, men ikke at noen har sex med seg selv. Sablene kvesses i de fleste leire som ser på alt av sex, enten det er i underholdende former, eller som informasjon og læring som i NRKs «trekant», som forkastelig.

Mange kvinner og sikkert noen menn har problemer med egen seksualitet og å oppnå orgasme. Derfor er det befriende og ærlig gjort av Håkon Moslet og NRK og la denne sekvensen med en kvinne som «kommer» i beste sendetid bli vist på TV.

Mens tv-kameraet tar nærbilder av underlivet hennes ved fotenden av senga, ligger den amerikanske sexologen Carlin Ross med spredte ben og masturberer til hun får orgasme.

Ved hennes side sitter kollega Betty Dodson (82) og gir råd. Til venstre for de to: Programleder Johanna Djena Bråthen Zamble (21), som skal få tips om hvordan hun skal klare å oppnå orgasme.

 

– Vi er ikke ute etter å lage sensasjons-tv, men en god, underholdende og informativ serie om sex. Kvinnekjønnet er paradoksalt nok veldig lite eksponert utenfor pornoindustrien. Vi mener det er viktig å normalisere det, sier Redaksjonssjef  i NRK Håkon Moslet.

– Stress, for mye som skal gjøres på for kort tid, og andre ting som gjør at du tenker på alt annet enn sex og orgasme- gjør at mange utsetter sine behov for lenge. Det kan føre til at man ikke gir sin partner den kjærligheten som er så viktig for at forholdet skal fungere i gode og onde dager. Derfor er det så viktig å enten sette av tid, eller være dyktig på å finne rom for «en kjapp en«.

Orgasmen er ikke lik for kvinner og menn. Det er en lik følelse av at det er veldig godt, men den framstår forskjellig. Kvinner kan også få noe som kalles multi-orgasmer.

Noen vegrer seg for å fortsette over i neste orgasme når de først har fått sin ene og beskriver at de blir så følsomme at det blir ubehagelig å fortsette. De fleste kan bygge opp til flere orgasmer om de bare tar en kort pause, slik at den ubehagelige følsomheten forsvinner mellom hver utløsning.

Kvinner kan bruke all verdens hjelpemidler for å oppnå klimaks. Vibratorer, dildoer, og ellers hva fantasien tillater seg.

Noen trives best i dusjen,  andre må ha stimuli på andre erogene soner og bør derfor være sammen med en person som kan bidra på sin måte.

At det er NRK som tar et stort skritt i riktig retning er for mange veldig overraskende da den tungrodde TV- giganten sees på som både konservativ og lite modernisert de siste årene. Så feil kan man altså ta. Det er åpenbart at det er folk i rikskanalen som ønsker å gi ungdommen det de ønsker.

Seksualundervisning på deres premisser, på en riktig, klok og ærlig måte.

Takk NRK!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sjekk ut ungdommene- de bor på Facebook

    Foto: Nettavisen.no Nettby er historie- men ungdommer flest har flyttet inn i en ny og langt større "by",...

Terrorsaken- media er Breiviks nyttige idioter

  Det er stor interesse rundt masse-drapsmannen og hans mulighet for å kunne gi intervju til pressen. Her er Dagbladet og VG...

Lukk