NRK-sommeråpent- minutt for minutt en braksuksess. Før det  har gått en hel uke av NRKs jubileumsturné langs Norskekysten er det liten tvil om at det allerede er en braksuksess.

– Mange tusen mennesker følger den gamle Hurtigruta «Ragnvald Jarl» som har blitt omdøpt til «Sjøkurs» i anledning NRKs store sommerturne.

Ser man på direktesendingene så er det hundretalls båter, og enda flere langs land som følger det gamle Hurtigruteskipet på reisen, et vakkert skue.

– Det er i forbindelse med at Norsk Rikskringkasting fyller 80 år, at hele Norge får lov til å tal del i det store jubileet fra havn til havn, direkte på NRK. Reiseradioen har vært på lufta i 50 av dem, mens Sommeråpent feirer 30 år på skjermen. Nå reiser NRK hele Norge på langs for å møte publikum.

NRK-sommeråpent- minutt for minutt en braksuksess.

– Reiseradioen kjører bil, både fra Lindesnes og Nordkapp, og Sommeråpent seiler fra Oslo til Kirkenes, tur retur. Et imponerende skue, svært likt da NRK sendt Hurtigruta fra Bergen til Kirkenes i fjor sommer, også det en stor suksess.

MS «Sjøkurs» skal besøke hele 38 havner på sin ferd gjennom Norge. «Sommeren sammen» er mottoet for prosjektet.

7 dyktige programledere fra NRK-stallen skal lose oss TV-seere fram langs Norges vakre kyst, helt fram til siste havn, 10. august som er selve utgangspunkt for reisen, Oslo.

Har du ingen mulighet til å reise selv, så er dette en god trøst til å få se mye av Norges kystlinje. Godt sydd sammen av en sprek 80 åring.

Gratulerer NRK!

Kilde: NRK.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Bør syklister sykle i veien i eller på sykkelstien?

I mange fora går diskusjonen høylytt på om syklistene ment som i "amatørsyklist", skal få sykle på veien eller i...

Bruk av din formue!

Nå når du endelig har fått både feriepenger og skattepenger så må du unne deg noe du har lengtet etter...

Lukk