Nuno forlenger med Wolves!

Nuno Espirito Santo (44) tok engelsk fotball med storm, når han førte Wolverhampton Wanderers til 99 poeng og opprykk fra Championship, til Premier League i mai.

Den populære portugiseren skal nå forbli på Molineux Stadium til 2021 – foreløpig. En nyhet som tas i mot med jubel for alle fans, verden over.

Kinesiske eiere har hårete ambisjoner med sin engelske klubb, og Wolves er blant bookmakerne, tippet å havne rundt tiendeplass for den kommende sesongen i en av verdens mest krevende ligaer, andre tror Nuno tar Wolves til syvendeplass.

De mest ihuga supporterne har latt suksessen gå til hode på seg, og snakker allerede om kvalifisering til Europa på første forsøk. Kanskje er det smart for noen å stikke fingeren i jorda, først som sist.

Nuno forlenger med Wolves!

Det vil alltid være stor forskjell på de to øverste nivåene i det engelske ligasystemet, og særlig over en lang sesong på henholdsvis 46 og 38 kamper, vil man se forskjell på et middels Premier League-lag, og et godt Championship-lag.

Wolves har utvilsomt store ambisjoner for den kommende sesongen, noe salget av sesongbilletter er et tydelig bevis på. Aldri før har det vært ventelister på sesongkort, nå er alle 22500 revet vekk. Allerede neste sesong, all den tid Wolves beholder plassen, vil bygging av en større Molienux Stadium ta til. Inneværende sesong vil det være en kapasitet på 31700 tilskuere.

Offisielle uttalelser fra styrerommet går på at klubben skal kjempe om en best mulig plassering, ikke bare delta som et lag i Premier League, men gjøre seg bemerket – allerede første sesong.

Nuno forlenger med Wolves!
Foto: Shropshire

De store stjernene fra forrige sesong, Diogo Jota og Willy Boly samt spissen Leó Bonatini har skrevet kontrakter med klubben, etter svært vellykkede låneavtaler. Nye spillere er på vei inn, der Mexico-spissen, Raúl Jiménez (27)og Portugals målvakt, Rui Patrício (30) har signert for den tradisjonsrike klubben, svært mange nordmenn har et forhold til.

Ruben Neves, som er klubbens dyreste spiller gjennom tidene (£15,8 mill. fra Porto) signerte nylig en ny femårskontrakt, og vil bli en meget spennende og viktig spiller for Wolves i Premier League.

Premier League var målsetningen for Fosun International  da Nuno kom før forrige sesong. Dette skulle gjøres innen to år, men ble altså gjennomført allerede på første forsøk. Å rykke opp fra Championship til Premier League, er en meget krevende bragd, vet de fleste som kjenner engelsk fotball.

Måten Wolves-spillerne og Nuno gjennomførte opprykkssesongen på, snakkes det om fortsatt mange steder. John Ruddy holdt buret rent i 22 kamper, laget tapte kun 7 kamper, vant 30 og spilte uavgjort mot Manchester City med reservelaget i ligacupen. I følge lokalpressen og ivrige fans, hadde ikke Wolves spilt bedre og mer underholdene fotball noen gang – gjennom store deler av opprykkssesongen.

Nuno Espirito Santo hylles for å gjøre alt riktig med Wolves. Derfor gikk også byen, Wolverhampton av skaftet når de skulle hylle sine helter – da opprykket var klart, og to åpne busser kjørte sakte gjennom sentrum, med laget og støtteapparatet på taket.

Før sesongstart 11. august (TV-kamp, hjemme mot Everton) vil det være flere nye spillere på plass i Nunos stall, som ikke vil være større enn 23-24 spillere. Manageren har vært tydelig på at han ikke ønsker en for stor spillergruppe å jobbe med.

For alle som sympatiserer med Wolves, er det fantastiske optimisme å spore. En ny ære for den 141 år gamle klubben er i emning. Drømmen Nuno hadde, som Wolves-fansen synger om, ser ut til å bli til virkelighet.

Skal du følge ett lag i Premier League kommende sesong – anbefaler vi ‘ulvene’.

Kilde: Wolves.co.uk

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Pappa jeg skal pule – har du kondom?

Pappa jeg skal pule - har du kondom? Hadde du besvimt om spørsmålet dukket opp hjemme hos dere? Som de...

Tjene penger på annonser?

Tjene penger på annonser? Du driver en middels stor bedrift, men har ikke den inntjeningen som er forventet og eierne...

Lukk