Den går ut på at man skal legge seg ned i veibanen- i mørket, og ligge der så lenge som mulig uten å bli på kjørt.

Asså! Hva faen er det som skjer?! Er ungdommene av 2010 fullstendig tomme i toppen? Hva er det som er tøft med det?

Er foreldre klar over hva ungdommen holder på med? Åpenbart ikke for da hadde mange av dem blitt låst inne på ubestemt tid! Jeg tror nesten ikke det jeg leser!

For det første er det ikke smart å legge seg ned i veibanen, og hverfall ikke i mørke. Hva er detr som er så tøft med å være dø da?

Dere har et kort lite liv på kloden. Og dere har sikkert mange som er glad i dere. Så kutt ut med galskapen. Tenker dere ikke på andre enn dere selv eller, idioter?!

Ungene legger seg midt i bilveien i mørket, og venter lengst mulig uten å bli påkjørt. Nå slår foreldre og skole i Rana alarm om den livsfarlige leken ungene kaller «Chicken out».

10-12 unger i alderen 9-11 år har tilbrakt fritida de siste ukene med å legge seg i veibanen, for så å rømme når det kom en bil.

Den som ligger lengst uten å bli påkjørt vinner den livsfarlige leken.

Leken, som kalles «Chicken out» etter det engelske uttrykket for å feige ut, har fått både foreldre og lærere ved Båsmo barneskole i Rana kommune til å reagere sterkt.

Leken går ut på å sitte midt i kjørebanen så lenge som mulig etter at det har blitt mørkt, for så å komme seg unna når en møtende bil kommer.

Den som tør å bli sittende lengst i veien uten å bli påkjørt, vinner.

Nå frykter foreldre og lærere i kommunen at barn kommer til å dø i den livsfarlige leken.

Hadde jeg sett dette, eller opplevd å kjøre på en ungdom som helt bevist hadde lagt seg i veibanen, så hadde jeg kjørt han til nærmeste politistasjon og bedt politiet vise de videoer og bilder av hvordan mennesker som er blitt drept i trafikken ser ut- da hadde de kanskje kommet på bedre tanker-

Ungene må få tilbud om aktiv lek, idrett og hobbyer  i alle kommuner, og komme seg vekk fra slike dødsritualer, før det går riktig galt-

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10025444

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nordland/1.7330006

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Fra tjukkas til kjekkas

Hvis man skal gå ned i vekt, så har jeg hørt at man skal spise fisk. Mye fisk! Og jeg...

I love curves and thighs

  PLUS- SIZE MODELS IS HERE TO STAY Jeg synes det er veldig bra at det endelig settes fokus på...

Lukk