Noen telefoner er bare vakrere enn andre. Er de mer funksjonelle og har mer klasse enn de fleste andre, så er det ikke så mye å lure på. Dette er telefonen for den som vet hva man vil ha, og det er gjennomført kvalitet på alle punkter. 1080p slår alle andre leverandører og gir en fantastisk god skjermopplevelse.

Ettersom Optimus 2X har innebygd akselerator, kan du bruke mobilen som spillkontroll. Bare koble HDMI-kabelen til tv-en, så tar telefonen seg av resten. Som å spille PSP sa noen jeg kjenner…

Du kan naturligvis gjøre flere ting samtidig uten at program eller applikasjoner verken slås av eller blir langsommere. Spille spill, lytte på musikk, oppdatere applikasjoner samtidig som du kan svare på telefonanrop. Med Dual Core kan du gjøre dette raskere.

Ta vare på minneverdige øyeblikk med 8 MP-kamera med autofokus og blits. Med kameraet på fremsiden kan du også videochatte.

Les mer på TELE2.no


Foto: handcellphone.com

Telefonen kommer  med en 4-tommers skjerm, 8 GB innebygget minne som kan utvides ved hjelp av et microSD-kort slot, og et 8-megapiksel kamera bak samt en 1,3-megapiksel kamera foran.

Videoer innspilt i 1080p kan vises på en kompatibel HDTV via HDMI.

Her er flere deilige fakta om den mest sexy telefonen som er på markedet.

Det er den kraftigste smarttelefonen i øyeblikket som ingen av konkurrentene kan matche, overlegen ytelse av NVIDIA Tegra to dual core prosessor.


. 1Ghz Dual-Core Processor (Nvidia Tegra 2)

. 4 tommers WVGA-skjerm

. 8 gigabyte minne (selv om den støtter opptil 32 GB via microSD)

. 1500mAh batteri

. 8 megapiksel bak kamera og 1,3 megapiksler foran kamera

. HDMI speiling (les:. Det som står på skjermen er det som transporteres ut over HDMI Med andre ord, hvordan HDMI-ut skal fungere)

. 1080p MPEG-4/H.264 avspilling og innspilling

. microUSB

. DLNA for trådløs deling av innhold

[ Mobilecrunch ]

Hos Telenor.no koster ikke denne telefon mer enn en skikkelig tur på byen lørdag kveld. Og da har du en telefon du blir oppriktig glad for at du kjøpte, samt at du sparer deg for en kraftig hang- over.

http://nettbutikk.telenor.no//Mobiles-P990TELENOR.NOB.aspx

Den er lynrask med gode menyer. Kamera med HD opptak. – LG Optimus 2X er mobilen for den kresne.

Man har store forhåpninger, men blir allikevel positivt overrasket. Kjøp produkter fra LG og bli fornøyd med ditt nye produkt.

http://www.lg.com/no/index.jsp


Skal du unne deg en ting i år, så har du fortjent denne telefonen.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Altinn.no er Norge AS sin egen nettside

Altinn er utilgjengelig. Det er fortsatt problemer i Altinn, noe vi beklager sterkt. Feilen betyr at fortsatt bare deler av...

Lukk