En stor og viktig nyhet for de som liker å se god fotball, ikke fordi Tippeligaen kommer tilbake til TV2, men fordi man får et unikt tilbud på å se Norges beste og viktigste fotballspiller Martin Ødegaard, utvikle seg i La Liga og Real Madrid.

Itillegg får vi se Lionel Messi og de andre stjernene i Barcelona hver enste uke. Årsaken er TV2s oppkjøp av betal TV-kanalen C More, tidligere kjent som Canal+. Filmer og serier som du tidligere kun fikk via C More, vil også nå bli tilgjengelig for TV2.

En glad-dag for alle som liker god underholdning, kanskje med unntaket av TVNorge, som ser på oppkjøpet som et spark i lysken. TVNorge alarmerer oppkjøpet som uforsvarlig, og har meldt dette inn for at konkurransetilsynet skal sette en stopper for avtalen.

Norge - Nederland

mathrong via Compfight

Adm.Dir og Sjefredaktør Olav T. Sandnes sier til TV2.no at han er svært godt fornøyd med å gi sine seere et enda bedre tilbud av fotball, film og TV-serier enn de gjør i dag.

– Konkurransen om rettigheter i det norske markedet fra store internasjonale giganter som Discovery, Netflix og HBO blir stadig tøffere. TV2 ønske, som en sentral norsk aktør, å bli mer konkurransedyktig på nettopp det innholdet som vi nordmenn er opptatt av.

Norsk fotball er dessverre  nede i en bølgedal, både landslaget og Tippeligaen har få om noen profiler, sett bort i fra noen få profiler. Det er svært gledelig at Blackburn-spissen Joshua King gjør det godt i England, nevnte Martin Ødegaard skaper overskrifter bare han fiser i Madrid, Per Ciljan Skjelbred spiller bra i Hertha Berlin og Stefan Johansen herjer i Celtic. Men i Tippeligaen har det vært svært lite å juble over dessverre.

For norsk fotball var det et skritt tilbake å få sine kamper sendt på en smal kanal som betal-tv C More jo er. Mye kan endre seg ved at flere får sett Tippeligaen og OBOS-ligaen (tidligere Adeco-ligaen) via Norges største kommersielle TV-kanal, TV2.

Generalsekretæren i NFF Kjetil Siem er utelukkende positiv til den nye avtalen, som vil gi norsk fotball et løft.

Hva TV2 har betalt for C More er foreløpig ikke publisert. Konkurransetilsynet må godkjenne avtalen før den kan tre i kraft.

Hva mener du? Er det flott å få norsk og internasjonal fotball tilbake på en stor norsk TV-kanal, eller kan TV bli for stor og mektig?

 

Kilde: TV2.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Barnebursdag uten gjester – alle foreldres mareritt!

Barnebursdag uten gjester - alle foreldres mareritt! Dessverre en del av hverdagen for stadig flere unge barn i Norge. Vi...

Lukk