Nye Lion King vil ta pusten fra deg. De fleste som har sett klassikeren ‘Lion King’, den originalen som kom i 1994, husker det selvsagt veldig godt, og alle de neste gangene man opplevde den. Sommeren 2019, kommer en helt ny utgave, med aller siste teknologi – produsert av de som kan dette aller best, Disney.

Når du går på kino med barn eller barnebarn og ser denne filmen, bør du gjøre de minste oppmerksom på at det bli litt skummelt, men framfor alt veldig spennende, morsomt og litt trist.

Er det noe Disney kan, er det å spille på følelsene våre. Ikke bare noen, men absolutt alle. Du som voksen kan komme til å føle deg som en godt brukt vaskefille, etter denne filmen – det blir tøft, for alle. 

Nye Lion King vil ta pusten fra deg ...

«The Lion King» kan bli filmen som setter nye rekorder i antall visninger på kino og i omsetning. 

Vi snakker om Løvenes Konge, om Simba, Nala, Mustafa og skumle Scar, der sangen «Hakuna Matata» var alle-manns-eie på den tiden. Timon og Pumbaa var helter den gang, og blir det utvilsomt for en ny generasjon barn og unge.

Disney er villig til å svi av enorme summer for å blåse støv av de aller største film-klassikerne, der «The Lion King«, kanskje er den største av dem alle.

Selvsagt gjøres musikken av stjerner som Elton John, det skulle bare mangle at Beyoncé er med å synge, samt har rollen til Nala som voksen. For alle husker den vidunderlige musikken like mye som handlingen i den originale Løvens Konge, «Can You Feel The Love Tonight» som like greit fikk to Oscar – for beste filmmusikk og beste sang.

Nye Lion King vil ta pusten fra deg …

Stemningen, de eventyrlige bildene, gjort i den mye omtalte CGI-animasjonen, som gir nesten perfekt live-bilder, samt stemmen til legenden, James Earl, får publikum til å gispe av den splitter nye trailer-videoen til Disneys neste storfilm. Denne filmen vil spille på sentralnervesystemet ditt, lenge.  

Dette blir utvilsomt en klassikker en så kalt blockbuster, en kassasuksess på høyde med «Ringenes Herre«, «Titanic«, «Danser Med Ulver» og «Ben Hur» – faktisk oser det Oscar, lang vei av den nye «The Lion King».

Vi avslører lite når vi konstaterer at det er Simba og Simbas familie det handler om, Simba blir Løvens Konge, men utfordringene blir slengt på bordet så ettertrykkelig. Farene truer mange steder i det digre Afrika, derfor må den unge løven, søke råd hos de som har levd lengre enn ham.

Filmen er regissert av ingen ringere enn Jon Favreau, som også har regissert filmene «The Elf«, «Iron Man 1 og 2, samt «The Jungle Book«. 

Verdenspremiere på det som lett kan bli tidens mest populære barnefilm, for hele familien «The Lion King«, er satt til 19. juli 2019. Huk av i kalenderen allerede nå. Dette kan bli filmen alle snakker om. Takk Disney som skaper mirakler. 

Kilde: Dagbladet

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Norske lavpriskjeder med elendig vareutvalg

Norske lavpriskjeder med elendig vareutvalg. Rema 1000 og Kiwi er verstingen hva vareutvalg angår. De siste årene har det blitt...

Onani og orgasme forhindrer prostatakreft

Onani og orgasme forhindrer prostatakreft, gode nyheter hele veien for det norske folk. Jakten på den berømte orgasmen, er noe...

Lukk