Nye regler for Deadline Day i Premier League! Endelig er det en sammenheng mellom overgangsvinduet og den faktiske sesongen for lag i premier League.

En klok og riktig avgjørelse, som burde ha kommet for lenge siden, Deadline Day, best kjent som overgangsvinduet her hjemme – stenger torsdag 9. august, før seriestart, sesongen 2018/19. 

Lest? Wolves-revolusjonen er komplett!

Problemet for flere lag i øverste divisjon i England, har vært datoen for kjøp av spillere, som har vart til etter tredje serierunde. Endringen gjør det minst like likt for alle lag, samtidig får klubbene flere uker kortere tid å gjøre kjøpene på – neste sesong.

Deadline Day stenger altså overgangsmarkedet kl 17:00 engelsk tid, (18:00 norsk tid) torsdagen før seriestart.

Nye regler for Deadline Day i Premier League!
Nye regler for Deadline Day i Premier League!

FA, det engelske fotballforbundet har valgt å høre på klubbene i denne saken, men den har ikke vært enstemmig. Flere av Premier League-klubbene stemte for å beholde ordningen med å stenge overgangsvinduet natt til 1. september som denne sesongen, men flertallet (14 klubber) ville endre det.

Klubbene får en langt mer hektisk sommer etter sesongslutt i mai.

Med VM i fotball i Russland, fra 8. juni til 8. juli og et overgangsvindu som stenger allerede 9. august, er det lett å forstå at de rike klubbeierne og de hardt pressede managerne får lite ferie, neste sommer.

Januarvinduet, som åpner 1. januar og varer ut vintermåneden, blir ikke berørt av de nye bestemmelsene.

Kilde: BBC.co.uk

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Fit eller feit – du vet hva som skal til

Fit eller feit – du vet hva som skal til. De fleste som føler seg overvektig, feit eller bare litt...

Orkanen Irma kan knuse Florida!

Ifølge meteorologer som følger tidenes farligste og kraftigste orkan nøye, kan "Irma" knuse alt på sin vei når den treffer...

Lukk