Vi nordmenn har et sterkt forhold til tradisjoner og vi elsker blant annet julaften med de tradisjoner vi har som kan sees på som ritualer. Noen må gå i kirken, se Sølvguttene synge julen inn eller bake minst syv slag til jul. 

– For svært mange barn og helt sikkert mange voksne, er selve «Reisen til Julestjernen» med hele Norges Sonja, i Hanne Kroghs sikkelse et must. Filmen som har gått hver  eneste julaften i 35 år, på formiddagen på NRK.

En juleklassiker som har stor betydning for veldig mange. En film regissert av Ola Solum. En film som vil leve i folks minner i generasjoner. Heldigvis også godt bevart i NRKs enorme filmarkiv.

kommer den mer moderne historien, i ny drakt, nye skuespillere og med en annen regissør. Nils Gaup har ansvaret for at vi nordmenn skal bli glad i den nye «Reisen til Julestjernen».

Om han har lykkes er det opp til deg å avgjøre.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KcO_3rXp_y8&feature=relmfu[/youtube]

En raskere, kanskje mer storslagen og direkte utgave av den kjente klassikeren.

Vilde Zeiner er en meget dyktig skuespiller som tar et stort ansvar på sine unge skuldre i denne filmen. Et film-navn vi garantert vil høre mye om i årene som kommer. Hun er trygg, og gjør en imponerende rolle som Sonja.

Film som er for hele familien, men i all hovedsak av, for og med barn setter følelser i sving. Den nye «Reisen til Julestjernen» kan fort få fram både tårer og julestemning. Først og fremst kjenner vi handlingen om å finne Julestjernen.

Som i svært mange andre filmer er det sterke krefter i sving. Det gode mot det onde. Aner vi en lykkelig og kanskje litt for forutsigbar slutt, eller kan vi bli overrasket?

–  Her er de fleste som er med i den nye filmen om Sonja, som helt sikkert svært mange store og små gleder seg til.  Vilde Zeiner (Sonja), Anders Baasmo Christiansen (Kongen), Agnes Kittelsen (Heks), Stig Werner Moe, Sofie Asplin, Jarl Goli, Knut Walle, Vera Rudi, Eilif Hellum Noraker og Jacob Oftebro.

Når du skal se denne filmen, for det skal du helt sikkert- så prøv å glemme at du har sett den første filmen, for å ha et åpent sinn til det som kommer.

Selvsagt er det ingen som noen gang kommer til å glemme Hanne Krogh som Sonja og de andre i den originale «Reisen til Julestjerne. En film-skatt som vi bør gjemme i vinterkalde hjerter.

Premiere i Norge 9. november på en kino nær deg.

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Savner du å ha noen å dele livet med? Som gir deg glede?

Forelskelsens rus er for noen den aller beste, kanskje det er derfor det er så smertefullt å ha kjærlighetssorg. Å...

Har du hatt sex på offentlig sted?

Mange tenner på å bli sett når de er midt i en het hyrdestund. Noen velger Opera-taket, andre velger parker,...

Lukk