Nyheter fra engelsk fotball! Som du kanskje vet, er vi svært opptatt av hva som skjer i England, til og med når det er i mellom sesongene i Premier League og Championship, skjer det spennende ting på balløya.

Vargas12.com var tidlig ute med å melde om Ole Gunnar solskjærs første signering, Daniel James, som manager for Manchester United, og slik vil vi fortsette. Vi saumfarer sosiale medier, klubbens egen kilder, Twitter og Facebook, for å finne de viktigste overgangene, slik at du slipper.

Derfor setter vi pris på om du ønsker å motta vårt nyhetsbrev via e-post. Subscribe i så fall opp til høyre. Vi lover å overraske og forsøke å imponere deg.

Denne sommeren kommer ikke til å ære noe unntak. Milliard av pund vil bytte hender, spillere kommer og går, agentene blir enda litt rikere, prisene på billettene går enda litt opp. TV-selskapene SKY og British Telecom, kan ta hva de ønsker for rettighetene til Premier League. Publikum elsker engelsk fotball.

Nyheter fra engelsk fotball! Click To Tweet
Nyheter fra engelsk fotball!

Nyheter fra engelsk fotball!

 • José Mourinho ønsker å ta over Newcastle, om Sheik Khaled får tilslaget på klubben, sjeiken har lagt inn et bud på £350 millioner, Rafa Benitez sin framtid i klubben er dermed usikker.
 • Gareth Bale er ikke ønsker med videre i Real Madrid, men prislappen på £75 millioner, skremmer vekk Tottenham, waliserens forrige klubb, Manchester United er kun villig til å ta spilleren på lån.
 • Eden Hazard er allerede klar for Real Madrid. Overgangen fra Chelsea skal ha vært ca £100 millioner.
 • Matthijs de Ligt (19) er sommerens heteste navn på overgangsmarkedet, Ajax-stopperen jaktes av en rekke topplag, der Liverpool er blant favorittene til å få ungguttens signatur. I så fall må Klopp og styret på Anfield være villig til å grave dypt i lommeboka, PSG skal være villig til å betale de Light £256.000 i ukelønn, ca 3 millioner kroner. Det spørs om Liverpool maket å matche det tilbudet, når landsmannen, Virgil Van Dijk har skarve £150.000 per uke i lønn.
 • David de Gea kan være på vei til PSG, men kun om de er villige til å betale £60 millioner for spanjolen.
 • Joao Felix (19), Benficas unge juvel er på vei vekk, men kun til det laget som er villig til å betale £105 millioner for spissen. Er han virkelig verdt det?
 • Liverpools Harry Wilson er en ettertraktet fyr som har innsett at han må forlate Anfield om han skal få spilletid. Det er interesse fra Bundesliga, Derby og Wolves.
 • Yannick Carrasco hinter selv om at han er ferdig med sin tid som spiller i Kina, og den tidligere Monaco-vingen er på vei til Arsenal.
 • Maurizio Sarri er i ferd med å signere en 3-årskontrakt med Juventus.
 • Ny Chelsea-manager ser ut til å bli enten Frank Lampard, som tapte Play-off finalen mot Aston Villa med sitt Derby, eller Massimilioano Allegri, som nylig fikk fyken i Juventus.
 • Manchester United har fått et bud på £40 millioner avvist av Crystal Palace, for Aaron Wan-Bissaka, The Telegraph spekulerer i om et bud på £60 millioner, aksepteres. Høyrebacken spiller for U21-landslaget til England og er høyt oppe på ønskelista til Solskjær.
 • Jesse Lingard er en viktig spiller for Solskjær, derfor har spissen fått en lønnsøkning som gir ham £130.000 per uke.
 • Eric Dier i Tottenham, kan være mannen som erstatter Nemanja Matic på Solskjærs midtbane.
 • Oppussingsjobben Solskjær må gjøre på Old Trafford, krever en endring i spillerstallen og har allerede frigitt hele 15 spillere. Å signere blaserte stjerner som forlanger skyhøye lønninger er neppe veien å gå, men få inn unge, tekniske og ballsikre talenter, som helt sikkert er dyre nok, og som er villig til å blø for drakta, kan være en smart idé som Solskjær selv har innsett. Derfor vil ikke se de største profilene komme inn for Manchester United denne sommeren, noe kjøpet av, Daniel James et tydelig bevis på.
 • Vi tar med at Leyton Orient-manager, Justin Edinburgh, den tidligere Tottenham-backen, døde brått og uventet nylig, kun 49 år gammel.
Nyheter fra engelsk fotball! Click To Tweet

Om du er Manchester United-fan, eller elsker Liverpool mer enn kona, er det all grunn til å følge med på Vargas12.com. Vi lover nemlig å gjøre jobben enklere for deg, slik at du slipper å lete etter siste nytt fra engelsk fotball. Du behøver kun å klikke deg inn på nyhetsbrevet som kommer hver eneste dag – året gjennom.

Vi kjenner fans som har Tottenham som sitt favorittlag, eller synes det er mest spennende å følge med på Arsenal, Chelsea eller Manchester City. For ille å snakke om nykomlingene, Wolves, som skal ut i en krevende Europa League-kvalifisering. Alle disse lagene følger vi nøye med på. Hver dag, sommeren igjennom.

Overgangsvinduet for engelske lag åpnet 9. juni og stenger 9. august, rett før seriestart av Premier League. Før det åpner på ny 1. januar og stenger 31. januar.

Nye regler som har vært etterlengtet av managere med svært mange kamper gjennom sesongen, gjør at det for aller første gang blir en vinterpause i Premier League, rundt juletider.

For sesongen 2019/2020 er det også avgjort i en avtale med SKY og British Telecom at totalt 8 kamper gjennom sesongen, skal spilles på kveldstid – lørdager. Med avspark kvart på åtte, norsk tid.

Torsdag 13. juni, kl 10.00 norsk tid, kommer terminlisten for kommende sesong av Premier League. En viktig dato å merke seg for alle nordmenn som elsker å besøke balløya med jevne mellomrom.

Da får vi vite hvilken dato kamper som er viktigst spilles, møtene mellom Liverpool og Manchester United, eller Wolves og Aston Villa, Arsenal og Tottenham, og hvordan vinterpausen påvirker kampoppsettet fram mot EM i fotball neste sommer.

Alt dette vil du få vite på Norges mest varierte blogg, men fotballnyhetene våre, tar vi på største alvor. Ikke glem å abonnere på nyhetsbrevet vårt.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hatet mot homofile øker!

Hatet mot homofile øker! Ikke bare i Norge, men også i flere andre land i Europa, som har akseptert ved...

Lukk