Sivilstatus, alder, og interesser har litt å si om hvordan din perfekte aften vil være.

Skal den bare være deg og den høye mørke prinsen som henter deg på sin hvite hest, eller vil du ha litt mer action enn det?

Din perfekte kveld, om du selv skulle få velge- hvordan ser den ut?

Jeg er helt sikker på av 100 personer så er det hundre forskjellige svar, men i 50% eller mer av av svarene, så vil det være med personen du setter foran alle andre. Din elsker, partner og beste venn, i en og samme person.

Om du er singel, så er ofte venner viktig i din perfekte kveld, selvsagt kan det være den kvelden du møter din utkårede, men det vet du ofte ikke før kvelden er over. Du kan i hvertfall ikke forutsi det som din perfekte aften.

Det kan være den kvelden du vant flere millioner kroner på Lotto, du fikk uventet besøk fra familien som bor på andre siden av kloden, eller du skulle feire bursdag, og alle dine nære venner laget «surprise party», bare for deg.

Mat er også ofte involvert i bra kvelder…

 

– Om du er av typen som elsker å reise til fjerne strøk, og se steder svært mange av de du kjenner aldri har sett, eller kunne tenke seg å reise til. Da er det tusenvis av muligheter for deg. Og i tillegg få være sammen med, og kanskje spise sammen med de innfødte på stedet.

– I boken spis, elsk, lev skriver forfatter Elisabeth Gilbert om sitt tilsynelatende perfekte liv med mann, jobb, biler og hus. Som hun bestemmer seg for å bryte helt med, for heller å reise ut i den store og spennende verden. Mange drømmer om det, Elisabeth Gibert gjorde det, og det endte med denne boken som er anbefalt av selveste Oprah Winfrey. Jeg er helt enig. En bok det er lett å anbefale, og som du bør lese.

– Om du allerede har en partner og dere har det bra, så kan mange av deres dager sammen- kort kalt livet, være gode, men også litt kjedelig da det har lett for å gå i samme tralten. Da kan man sprite opp dette med å overraske sin utkårede med en billett til en konsert, et teater stykke eller kanskje bare en film på kino med en middag for to på restaurant- før eller etter. Det kan bli hyggelig nok det.

Bruk tiden din godt, nyt dagene, din partner og livet. Når det slutter så er det så endelig. Som et digert punktum.

Som nevnt tidligere så skal det så lite til før man får litt krydder i en hektisk hverdag. Den største feilen man kan gjøre i et forhold er å ta hverandre for gitt.

Plei forholdet og gi hverandre positive tilbakemeldinger, og ikke hakk på partneren din om du er irritert av andre grunner.

Den perfekte aften kan være så veldig mye. Noen kan også sette stor pris på å være alene med en god bok og noe godt i koppen. Det er allikevel helt unntaksvis at det blir den perfekte aften.

Vi mennesker er ikke skapt til å være alene for lenge av gangen, skjønt det er deilig noen timer av og til.

-Vi trenger å være sammen med andre mennesker, og vi husker best de periodene i livet vi er sammen  med de vi er glade i. De sommerferiene som alle var samlet på  hytta, i syden, hos bestemor i Risør, eller på biltur til Riga.

Det finnes ingen oppskrift for det perfekte liv, eller den perfekte aften, men har du mennesker rundt deg som du setter pris på, så er det meste gjort.

Vi skal hige etter å ha det bra også i hverdagen. Men det er lov å gjøre litt ekstra ut av det når tiden er inne. Når man har ekstra tid.

Livet er ikke det verste man har.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Justin Bieber slipper video- «Boyfriend» er her

  Ventetiden er over for millioner av Beliebers verden over, endelig er "Boyfriend" ute, og reaksjonene vil ikke vente på...

Terroristen vil slippes fri eller få dødsstraff

Dag tre i retten blir ikke fullt så dramatisk som de to første, men masse-drapsmannen er mer irritert og virker langt mer...

Lukk