Om man er singel eller i parforhold så er sex viktig. Om man har sex med seg selv, med sin partner eller med fler samtidig så er klimaks selve punktumet i en hver setting som har med sex å gjøre. Man kan selvsagt være intim uten å måtte oppnå orgasme, men noen menn kan kanskje føle seg litt snytt.

En kåt mann vil oppnå orgasme hvis han selv skulle få velge.

Noen få påstår ar de ikke onanerer, det er heller tvilsomt. Alle gjør det, noen gjør det fler ganger daglig noen en gang i blant. poenget er at det er naturlig, deilig og sunt. Orgasmen gir økt livslyst og færre spenninger både psykisk og fysisk. I tillegg til at pulsen stiger og at vi forbrenner fler kalorier, øker orgasmen forekomsten av serotonin, et stoff som blant annet påvirker lysten på mat.

Er du derfor i tvil om du skal gi din partner eller deg selv en orgasme i dag, så er det bare å sette i gang. Du vil kjenne det på deg at du trengte det når du er ferdig.

For å lykkes kan det være smart å ha noen hjelpmidler for hånden. Uansett status.

– Som du sikkert vet, så er det mye å velge blant i forskjellige nettbutikker som selger sex-relaterte produkter. Selv har jeg hatt stor nytte av de produktene jeg selv bestiller hos Erotikknett.no.Der vet jeg at jeg får de beste produktene, til beste kvalitet og til riktig pris. Jeg kan ikke annet enn å anbefale den siden på det sterkeste.

Her er noen produkter med orgasmegaranti:

til blogg 003 10 function remote bullet rosa Foto: vargas12.com

– Et virkelig heftig vibrerende egg med fjernkontroll. Velg mellom 10 forskjellige pulsprogrammer
Egget har god rekkevidde og burde være perfekt for alle som ønsker et vibrerende egg med fjernkontroll.

– Et produkt din partner vil sette stor pris på, om du vil overraske henne i en spesiell anledning, eller at hun skal få nye et godt produkt hun vil «komme» av, gang etter gang. Med fjernkontroll kan du selvsagt overraske henne på mange måter.

til blogg 004

Aneros Butt-plug Foto: vargas12.com

– Aneros sin bestselger Helix er kommet i ny versjon. Denne utgaven består av en blanding av hardplast og silikon. Pluggen har en kjerne av plast og et overtrekk av silikon, den perfekte kombinasjonen for en plugg som både skal være funksjonell og behagelig å bruke.

Helix syn er ganske enkelt en forkortelse for helix synergy. For menn med stor nok selvtillit til å prøve stimuli av prostata, kan man ifølge produsenten oppnå klimaks uten bruk av hender. Kan du la være å prøve?

Et produkt for begge.

til blogg 002

Magic Massager 2-0 Foto: vargas12.com

En heftig oppladbar vibrator, denne er også kjent under navnet orgasmemaskinen. Det er med god grunn. Dette produktet ble forøvrig vist på NRK3 i serien «Trekant», der den fikk strålende omtale. Fordelen med den store vibratoren er at den er oppladbar, og du trenger ikke være avhengig av strøm for å bruke den.

Passer i båten, på hytta, i fjellet og på stranda. Bruk fantasien, sammen med Magic Massager og du vil oppnå nye fantastiske orgasmer på et øyeblikk.

Dette er et verktøy. En fantastisk massasje stav som kan brukes over alt på kroppen der det er behov for massasje. Nakke som føtter. En vibrator alle burde ha i sitt eie.

– Husk at det er du som bestemmer over egen kropp, ikke bli med på noe som du selv ikke ønsker. Bruk noen minutter på deg selv og din partner. Snakk sammen om det som er best for deg, lytt og strekk deg langt for å gi din partner nytelse og glede.

En dag uten en orgasme er ingen god dag.

Vargas i samarbeid med Erotikknett.no

 

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Wolverhampton Wanderers- the rotten apple

One of the most famous football clubs in England is in its biggest crisis in modern time. From a Premier League...

Rike norske kvinner kjøper sex i Afrika

Rike norske kvinner kjøper sex i Afrika. Er det feil av norske, modne, kåte og rike kvinner å reise til...

Lukk