Dette innlegget er promotering for en kontakt og venn (ubetalt):

Hjelp med WordPress på norsk

Firmaet Nytt Nettsted, tilhørende IT-ing Sparhell, lanserte sist helg selv et nytt nettsted. Det tar sikte på å legge ut nyttige artikler om WordPress, spesielt beregnet på nybegynnere, bloggere, amatører og ikke-programmerere.

Knut Sparhell, en av forfatterene, sammen med Ingebjørg Synnøve Thoresen, forteller at de på sikt ønsker å bygge opp en helt lite bibliotek eller oppslagsverk.

Spesiell fokus har norsk (bokmål og nynorsk), da alle artikler vil bli skrevet på norsk (bokmål), og hvor en del av stoffet vil ta utgangspunkt i at man har, eller ønsker å ha, en norskspråklig WordPress-installasjon.

Knut Sparhell, som er programmerer og IT-ingeniør, har ti års erfaring med WordPress, norsk WordPress spesielt, samt spesialist i WordPress Multisite. Ingebjørg Synnøve Thoresen er grafisk designer, språklig konsulent hva gjelder skriving på nettet, tema-utvikler og tema-tilpasser. Begge bedyrer at de vil strekke seg langt for å forsøke forklare de ulike emnene så enkelt og greit som mulig, men heller ikke enklere enn mulig.

Den første artikkelen dreide seg naturlig nok om ulike måter å ta i bruk og installere av WordPress på, men allerede ligger det ute en ny artikkel om hvordan få WordPress på, ja nettopp, norsk.

Sparhell er formidler også at de ikke tar sikte på å drive individuell brukerstøtte, verken via epost eller på andre måter, via det nye nettstedet, siden det er noe de allerede driver med via Nytt Nettsted. Han henviser dessuten gjerne til forumenet på Norsk WordPress for egne problemer og spørsmål, et forum han selv deltar i og gir råd.

Men nettstedet Hjelp med WordPress på norsk tar gjerne imot bidragsytere. IT-ingeniøren håper dessuten på at interesserte enten abonnerer på på ny artikler via epost, følger dem på Facebook eller Twitter.

Dette innlegget er, som man ser, skrevet av Knut Sparhell selv, men godkjent av bloggeier av Vargas12.com

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sommeren fortsetter langt inn i høsten

Sommeren fortsetter langt inn i høsten. Noe er som det ikke har vært tidligere noen gang. Rekordvarmen fortsetter etter en...

Kåt på pikk, men ender opp med dame?

Kåt på pikk, men ender opp med dame? Noen kvinner kan ikke dy seg for å hige etter pikk, men...

Lukk