Nytt utseende, samme blogg-innhold på Vargas12.com som har gjennom de siste ukene fått en omfattende ansiktsløftning, som har gjort utseende mer tiltrekkende, der bloggen er lynrask og vakker. Innholdet er selvsagt det samme. Her får du siste nytt, fra England, sladder-spaltene, kjøkkenet, soverommet og livet for øvrig.

Her finner du både økonomiske råd, veien til et bedre liv og hjelp til å takle utfordringer når livet ikke går som planlagt. Vi kan ikke trylle, men vi kan hjelpe en venn i nøden, vi vil gjerne være til hjelp, om du trenger det. Her er det stor takhøyde og mye hjerterom. Nytt utseende, samme blogg-innhold!

Nytt utseende

Vargas12.com har fått nytt utseende, som du kanskje ser, du kan følge oss på Instagram helt nederst på siden, på Facebook og Twitter, eller bruke kommentarfeltet for det det er verdt. Vi har alltid skrevet for vår lesere – You Are Perfect! Vil alltid være vårt slagord, fordi vi vil at du skal like deg selv, elske den du er, både inni og utenpå. Du er jo perfekt. Du må bare se det og tro på det selv.

Nytt ansikt – nytt innhold i en ny og utfordrende tid for alle bloggere.
Nytt utseende, samme blogg-innhold
Foto: Pixabay

Bli med på reisen og gi oss ris eller ros, din favorittblogg er tilbake med fynd og klem, Vargas12.com vil bli den beste bloggen i Norge med deiligst utseende og best SEO av alle. Vi trenger kun litt tid til å komme helt i mål. Er ikke vårt nye utseende sexy kanskje?

Hva er blogg, tenker du kanskje? Blogging er moderne elektroniske brev, artikler eller blogginnlegg. Noen ofte langt bedre enn de du finner i lokalavisene eller riksavisene. Noen produsert og skrevet for å irritere, provosere, terge eller imponere. Fellesnevneren for de fleste innlegg er at de publiseres av skrivere som har noe på hjertet. Et budskap til folket. En bloggpost til verden.

Vargas12.com

Visste du forresten at en av de aller første og største bloggerne, ble til en av de aller største nettavisene i verden. Huffington Post, var i utgangspunktet en blogg, drevet av dyktige, Arianna Huffington, som senere ble sjefredaktør. Du har sikkert hørt om bloggeren, Blondinbella, eller, Isabella Löwengrip (28), Sveriges mest suksessrike blogger, blant de mest innflytelsesrike forretningskvinner, god for flere millioner svenske kroner, starter bloggen sin som 14 åring. Eller vår egen, Sophie Elise Isachsen (23), som i 2017 tjente hun 2,5 millioner kroner, men har allerede en formue på 7,5 millioner.

Uten sammenligning forøvrig, er det mange bloggere som vet hva de driver med, men det er verdt å nevne at alle de ti største bloggerne i Norge, som alle har millioninntekter – er vakre kvinner. Blogg kan ha noe med et godt utseende å gjøre, derfor satser vi fult på en sexy blogg. Uten å tro at vi blir styrtrike av den grunn.

Oppgradering

Du som surfer mye på nettet, som leser mye blogg, ser bilder på Insta og ser videoer fra YouTube. Bruker mye mobiltelefonen til nettopp dette. Mer enn 80 prosent av våre lesere, når oss via smarttelefonen. Derfor har vår fantastiske assistenter, gjort om på designet, og laget et lesevennlig oppsett. Slik at Vargas12.com kommer opp så raskt at du ikke rekker å blunke, når du ønsker å klikke deg inn på siden. Vi elsker hastigheten og vet du vil bli fornøyd også.

Når vi så hva Facebook var villig til å svi av for å oppgradere sine portaler, apper, med bilder og fancy nyskapinger, skjønte vi raskt, uten sammenligning for øvrig, at vi var tvunget til å fornye oss. vargas12.com har alle de 6200 artiklene som før, men de neste seks tusen, vil revolusjonere bloggingen i Norge med lekkert utseende, som om den er fra hvilken som helst nettavis, men nå med brilliant SEO.

Skal du investere i god reklame via blogg på internett, da har du kanskje komme riktig, vi skrever artiklene for deg, ja, dette er egenreklame for nye Vargas12.com. Vi vet du liker det du ser. Og vi er mektig stolt over sluttresultatet.

Følg oss på Facebook

Om du klikker deg inn på de tre strekene oppe i høyre hjørne, vil en ny verden åpne seg. Her kan du faktisk sitte i time etter time å bla i all verdens artikler om alt fra “Mat på P”, om “Nora Mørk-bildene som tar av på nett“. Eller følge youtuberne, The FML Show mot stjernehimmelen. Forresten, husk du må huske å slå i bjella, under anbefalt lesning, helt øverst.

I tiden som kommer vil Vargas12.com følge med på overgangsvinduet til Manchester United, Wolves, Liverpool og alle de andre kanonene i England. Vi vil gi deg siste nytt om Nora Mørk og Martin Ylven, vi skal følge nøye med på Farmen, Farmen kjendis. The FML Show, hva som engasjerer deg mest i sommer, for du skal jo til Rådhusplassen og oppleve VG-lista? Og vi lover å provosere deg noe så innmari at du bare må kommentere i kommentarfeltet vårt. Velkommen skal du være.

Aldri har det vært enklere å si sin egen ærlige mening på denne bloggen, men først og fremst, ønsker vi at du følger oss på Facebook, for å få våre aller siste artikler – som først av alle.

Vi setter stor pris på dine tilbakemeldinger i kommentarfeltet.

Takk for oppmerksomheten, foreløpig!

Vargas

Pin It on Pinterest