Om du setter 1. januar som starten for et eller flere nyttårsforsett så er kan det være måten å gjøre det på. Nytt år- nye muligheter som kjent. Allikevel er det fånyttes om du ikke er 100% innstilt på å lykkes.

Mange stumper røyken ved årsskiftet. Det er veldig smart. Er du derimot ikke motivert nok så kan du finne på noe annet å irritere deg over. Du har ingen sjanse til å nå dine mål uten en skikkelig vilje til å klare oppgaven.

Du må si til deg selv at dette blir et helvete, men jeg skal klare det. Det er eneste sjanse du har. Du klarer ikke å slutte å røyke, slanke deg eller trene mer om det er andre som sier at du bør gjøre det.

Du må ønske det mest av alle.

Skal du ned i vekt så er det innstillingen din det kommer an på. Du lykkes om du er villig til å endre livsstil. Klarer du det, går du permanent ned i vekt. Det er den største feilen mange gjør ved gjentatte slankekurs, piller og dietter. De klarer ikke å holde rett kurs.

Skippertak- slanking er faktisk farligere enn å være overvektig hele tiden. Fordi det er en stor påkjenning for kroppen å gå opp og ned i vekt, og det påvirker blodtrykket ditt.

Er du villig til å spise riktig, regelmessig og trene nok så går du garantert ned i vekt. Feilen mange gjør er å falle tilbake til gamle «synder» etter noe tid. Da er «premien» ofte potetgull og øl feks. Da går man selvsagt opp i vekt igjen.

Er du derimot topp motivert til å endre livet ditt til det bedre, så er det bare du som kan gjøre det, men du må ville det nok!

Alle viktige avgjørelser du tar som omhandler ditt liv,  er opp til din vilje og din innstilling.  Gjør man kloke og riktige valg til riktig tid så går det ofte veldig bra. Du kan klare alt om du vil det nok. Det sitter i mellom ørene.

Det er helt opp til deg selv.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hvor går grensen for utroskap? Er man utro med et tungekyss?

    Hva er utroskap og hvor går grensen? Er det ved et gjensidig kyss, eller må det være "...

Boxing Day- Den perfekte dagen for fotballelskere

Mandag 26. desember er selveste høytidsdagen i julen for alle som elsker engelsk fotball. Det er mange som er opptatt...

Lukk