Økt kriminalitet i Norge – er du forberedt? Grovere og hyppigere kriminalitet i Norge gjør det vanskeligere og farligere å bo i grisgrendte strøk og alene. Er du gammel er du også et yndet mål. Å bo i Norge ser ut til å bli vanskeligere i årene som kommer, av ulike årsaker.

I de store byene kan du risikere å bli møtt med gjenger som kan være villig til å drepe deg for noen hundrelapper. Dette er Norge i framtiden. Dessverre. Men det er den organiserte kriminaliteten som utgjør den største faren for landet og som på sikt, utgjør en fare for oss alle.

Lest? Tiggerne – Lykkelandet med de rike bakmennene

I mars 2016 var 50% av de innsatte på Ullersmo av utenlandsk opprinnelse, og i hovedstaden var 9 av 10 foreldre som var dømt for vold mot barn, med innvandrerbakgrunn. Men problemet er mer sammensatt og komplekst enn å si at alle som kommer til Norge er kriminelle.

Økt kriminalitet i Norge - er du forberedt?

Den organiserte kriminaliteten som rammer gullsmeder, Audi eller BMW-eiere, unge naive som havner i tungt rusmiljø for å ha blitt lurt til å prøve dop osv. Her er det kyniske bakmenn som ser på Norge og nordmenn som en gullgruve. Og alt ligger til rette for dem.

Økt kriminalitet i Norge – er du forberedt?

Det er mye penger å hente ut. Politiet og politikerne står i grunnen maktesløse og ser på. Den ene dagen blir noen tatt, den andre dagen står flere på grensen på vei inn i landet for å hente ut enda større gevinster.

Lest? Bill. merk. pedofil, Bergen 

Har du båt? Visste du at mer enn 30. millioner kroner, er det organiserte kriminelle har fått ut av å raide båtmotorer i norske havner, bare første halvår i år. Jeg er glad jeg ikke har båt. Eller båtmotor.

Enkeltmennesker opplever også et stadig hardere samfunn, der de kriminelle ikke kvier seg for å rane folk på åpen gate eller ta seg inn i hjemmene til innbyggerne i dette landet. Blind vold forekommer også langt hyppigere.

Terroren herjer i Europa, den kommer nærmere og det er dessverre et spørsmål om tid, før Norge igjen er rammet. Økt organisert kriminalitet og terror hører sammen. Det mennesker der ute som ser på Norge som en krukke med honning, sugerøret er allerede plassert. Det er ubegrensede muligheter og enorme verdier, de er mange og det kommer flere. Raskt. Hvordan kan vi stoppe dem?

Manglende politisk styring, for lite politi og dårlig etterretning gav Anders Behring Breivik, en forrykt ensom ulv med forskrudde og grusomme hensikter, fri bane. Vi er naive om vi tror han var den eneste som sitter på gjerdet og vil forandre verden, og ramme Norge på verst mulig vis. Av politiske årsaker eller ikke. Norge og norske myndigheter var uansett ikke forberedt godt nok – på angrepet for seks år siden. Kan det skje igjen?

De kriminelle trenger hjelp innenfra, og dette er et nytt mønster i Norge.

Profesjonelle aktører som leger, advokater og revisorer blir tvunget til å hjelpe de organiserte grupperingene, som vil ha en del av formuen vi sitter på, og som er velkjent for de kriminelle. På denne måten får sterke krefter direkte innflytelse i det norske samfunnet, uten at noen får gjort så mye med det.

Det er ikke bare farlig og svært uheldig, men også nesten umulig å avdekke.

De kriminelle innvandrerne alene gjør ingen trussel mot kongeriket Norge. Det er det krefter utenfra som gjør, men de er på vei, de gjør seg klar akkurat i dette øyeblikk, og flere er på plass og vært her lenge. Er du klar?

Er Norge forberedt på å bli sparket i ballene?

Kilde: SSB.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Champions League-trekningen er her!

Mange spennende grupper i verdens viktigste og største klubbturnering for klubblag. Et typisk høst-tegn er Champions League-gruppenes fordeling og kamper....

Lukk