Foto: Privat

– Man må ikke være en hund etter øl for å få øl-mage. Det vil si du må være flink til å drikke mye øl, og det kan skje den beste, mann eller kvinne å få stor øl-mage. Det er mye sukker i ølet, men det alene er ikke nok til at du blir «bælfeit» av øl alene. Hoved grunnen til at magen blir så stor er at du har så mye der på en gang, at det kan faktisk sammenlignes med å fylle vann i en ballong.

– Drikker man mindre øl blir magen mindre. Problemet er at man spiser ofte god mat til kalt øl. Grillmat er populært på sommeren. Og sommerkoteletter, Flintstek, grillribbe, biff, ostegrill, bacongrill og andre pølser med annet tilbehør er lett å like når man først sveiver i gang grillen. Ikke akkurat det sunneste man spiser.

Vi nordmenn er jo eksperter på å holde tradisjoner i hevd og sommerferien er intet unntak. Vi skal K-O-S-E oss i sommerferien. Nordmenn er også eksperter til å kose seg når det er ferie. Og da skal man helst stappe kroppen til bristepunktet med masse god mat og godt drikke.

Foto: Dagbladet.no

– Aller helst øl. Man må som sagt ikke være mann for å få øl-mage. Jeg kjenner et par damer som er litt mer øl-hund enn kvinner flest, og de har stor øl-mage. Fantastiske mennesker. Men jeg må innrømme at det er ikke akkurat «turn-on». Det er de selvsagt klar over, men det er ikke så viktig. Øl er viktig for disse.

For å minske vom størrelsen så er det bare et par ting å gjøre. Drikk mindre øl, spis mindre usunn (grill)mat. Og kanskje mosjoner noe.

Trøsten får være at det er litt sommer igjen ennå…

Har du fått en langt kortere belte i løpet av ferien?

Skål!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Pensjonister har mer sex enn de fleste

En amerikansk undersøkelse viser at pensjonister som har helsen i behold har langt mer sex nå enn for bare få...

Video- Den simulerte reisen til den røde planeten

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FwJi-l37-VA[/youtube] I skrivende stund er seks astronauter på vei til planeten Mars- Ikke helt på ordentlig, men i simulator....

Lukk