Hvorfor det? Hvorfor skal det ikke være mulig å kjøpe en vare i hele butikkens åpningstid? Jeg er nok litt over gjennomsnittet glad i øl. Og jeg får kjøpt nok innen butikkens åpningstid, for jeg vet jo at jeg ikke får kjøpt en dråpe etter kl 18:00 på lørdag, eller etter kl 20:00 ellers i uken. Men det er prinsippet, og hvor kommer denne komplett udugelige paragrafen fra? Jeg er ikke FRP – er på ingen måte, heller tvert imot! Men de er det eneste politiske partiet som har prøvd å gjøre noe med saken, men det begynner å bli veldig lenge siden. Se sak: 

Forslag fra stortingsrepresentant Ulf Erik Knudsen på vegne av Fremskrittspartiet oversendt fra Odelstingets møte 11. februar 2003 (jf. Innst. O. nr. 56): Stortinget ber Regjeringen snarest legge frem sak om endring av alkohollov og ev. andre lover slik at salg av øl kan følge åpningstidene i butikkene.

Hvor er saken nå?

1
Debatt og vedtak
Stortinget har behandlet et forslag oversendt fra et møte. Stortinget har ferdigbehandlet saken.

Behandling og vedtak

Saken er ferdigbehandlet.

Forkastet

Sitat slutt!

Jeg mener det er på sin plass å få endret dette, og vil bruke min mulighet her på min blogg til å få gjort det lille jeg kan. Nemlig å få belyst saken og få fokus på dusteriet!

Fordi, vi har litt lett for det- her på berget- å dra nisselua godt nedover øra, og lar politikerne få lage regler og lover akkurat som dem vil, uten at noen setter ned benet. OG denne loven- om at vanlige voksne folk ikke skal selv få bestemme når de skal få kjøpe sin velfortjente flaske med pilsner øl er helt på trynet! Dette må endres NÅ!

La folket få bestemme!

Jeg stemmer på det politiske partiet som har dette med i sitt partiprogram, og ikke bare snakker eller lover å gjøre noe med det. Men endrer loven!

Takk, ærede President…

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Er du Facebook-avhengig?

Iflge NRK, så er det allerede et stort problem for mange at de blir sittende time etter time på nettet...

Jeg- en allergiker

Slik ser pollenkorn ut i elektronmikroskop. Ikke rart at det klør! Foto: Wikipedia Commons Pollensesongen starter allerede i slutten av...

Lukk