Ola-Conny og Sana fra SKAM – sammen i ny realityserie, nemlig tidenes mest underholdende i «71 grader nord» – ny sesong står for døren.

Kjendisversjonen er langt mer populær enn noen andre realityserier på TV, både TV2 (Farmen kjendis) og TVNorge har skjønt det. TV-kanalen har endelig plukket kjendiser på øverste hylle, etter vår mening.

Når både Jahn Ivar ‘Mini’ Jacobsen og Yousef Hadaoui fra ‘Svart Humor’ på NRK1 barker sammen i utfordrende situasjoner i fjellheimen, sitter nok glosene løst hos ord-kunstnerne. Det er i hvert fall ventet å være tett mellom gullkornene.

Ola-Conny og Sana fra SKAM – sammen i ny realityserie!

Eller når Mia Gundersen og Vita Mashadi sloss om den eneste sminkepungen som er igjen på turen, etter tre uker i sovepose. Dette kan bli den aller beste underholdning på TV utover høsten. Vi setter vår lit til våre to favoritter til finalen, nemlig smellvakre Sana ( Iman Meskini ) fra SKAM, og Sveriges ubestridte realitykonge, Ola-Conny Wallgren. Tøffe Iman har nylig gjort førstegangstjenesten i Forsvaret og er utvilsomt bedre trent enn de fleste andre.

Sett bort fra milslukeren, Thomas Alsgaard, som i en alder av 46, trener nesten like mye som den gang han vant OL og VM-gull på bestilling, som en av Norges beste skiløpere.

Ola-Conny og Sana fra SKAM - sammen i ny realityserie!

Foto: Simen L. Ringen/TVNorge

Guro Fostervold Tvedten, har nok ett par ess i erme, all den tid hun er gift med vinneren av «71 grader nord», kjendisversjonen fra forrige sesong, Håvard Tvedten. En gang verdens beste håndballspiller. han har garantert visket et par hemmeligheter til sin kone, om hvordan det hele arrangeres, og vil ha en fordel av å vite viktig inside information.

Hvis Mini Jacobsen og Yousef har det i kjeften, vet vi ikke helt hvor vi skal plassere Niklas Baarli. Homsen som lenge var med i P3morgen-gjengen som samlet inn millionbeløp til veldedighet, via lange innsamlingsaksjoner på radio, og som er frekkere i kjeften enn det Frank Løke er høy på seg selv. Her snakker vi selvtillit langt utover det normale, og det gir ofte svært god underholdning. Baarli har nå gått fra NRK til radio1.

TVNorges flaggskip har blitt styrt av den samme programlederen, Tom Stiansen i 13 år. Norges tøffeste realityserie, får også med seg Silje Norendal som deltager. Snøbrettkjører med seier i vinter X-games hele fire ganger. Hva Silje gjør på en snowboard, ville du brukt et helt liv på å klare. En tøff og sterk, ung kvinne som kan komme langt i denne konkurransen. Den eneste av deltagerne som fortsatt er aktiv i sin idrett.

«71 grader nord» krever sin mann eller kvinne. En hel haug med deltagere, særlig mennene, trakk seg én etter én i forrige sesong. Utfordringene, oppgavene og konkurransen er svært krevende. Det skal klatres, padles, svømmes, sykles og løpes. Det er ikke alltid mye mat tilgjengelig og lite søvn kan man bare venne seg til med det første. Noen blir utslått av konkurransen, andre trekker seg grunnet skader, hjemlengsel eller utmattelse.

Kun seks kvinner har vunnet Norges tøffeste realityserie siden starten i 1999. Ingen kvinner har så langt vunnet kjendisversjonen. Nå Iman, har du sjansen. Vi heier på deg!

Kilde: VG.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Huskeliste for skolestart!

Huskeliste for skolestart! Sommerferien er ugjenkallelig slutt, lørdag sier reiseradioen takk for seg, en varm og fantastisk sommer går mot...

Gift, men tenner på kvinner …

Gift, men tenner på kvinner. Det moderne parforholdet, mann og kvinne er i oppløsning, verden over. Også i Norge er...

Lukk