«Morgan og Ola-Conny på tur» er sett av mange tusen nordmenn hver uke på TVNorge. Nå kan det populære programmet med de to bereiste kompisene være over. Ola-Conny har nemlig funnet den store kjærligheten.

I følge Aftonbladet skal det være kjærestens ønske om å være privat som gjøre nye innspillinger av serien «Ullared» og «Morgan og Ola-Conny på tur» vanskelig. Ola-Conny Wallgren» (49) er sammen med kollega på Gekäs Ullared Morgan, to av Sveriges største TV ikoner og TV5s fremste stjerner.

 

Produksjonsselskapet som gjør innspillingene skal være villig til å strekke seg svært langt for å få Ola-Conny til å fortsette å være med på de to svært populære TV- programmene.

Wallgrens kjæreste gjennom de to siste måneder har ingen interesse i å stå i rampelyset. Den 40 år gamle kvinnen som bor ca 20 mil fra Ola-Connys hjemsted, vil leve et anonymt liv.

Ola-Conny på sin side er ikke villig til å gi opp kjendisstatusen uten videre, og håper kjæresten er villig til å akseptere hans liv som profilert TV-ansikt, og være ved hans side når produksjonen pågår, i følge Aftonbladet.

Både Wallgren og hans kjæreste har barn fra før, så det er ikke noe tema med familieforøkelse. De ønsker å bare ha tid for seg selv og ha det fint sammen. Så får tide vise hva som skjer i framtiden.

Alle norske og svenske fans kan håpe i det lengste på at det blir mer av Morgan og Ola-Conny via TV-skjermen.

Vargas

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article17156598.ab

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sårene har blitt til arr, tårene kommer fortsatt…

To år har gått siden Norge ble rammet av terror. To år har gått siden bomben gikk av og skuddene...

Rihanna snart til Norge- utskjelt på sine konserter!

En av verdens største R&B stjerner i verden, selveste Rihanna kommer snart til Norge og Telenor Arena. Verdensturneen "Diamonds" har...

Lukk