Hele Norges Ole Paus(66) er mannen som har skrevet “Vårt lille land”, sangen hele Norge valgte å trøste seg med den dagen bomben og skuddene falt en sommerdag i 2011. Framført av Maria Mena ble det et folkeeie og et plaster midt i den grusomme terroren. 

Ole Paus, mannen som snakker mer enn synger, men ingen gjør det med slik innlevelse, dybde og ærlighet som Paus. En klippe i norsk musikkliv. Han hedres på et eventyrlig vis i TV2 suksess-serie “Hver gang vi møtes” der 7 av Norges fremste artister skal synge hverandres mest kjente skatter.

66 år gamle Ole Paus har stått på scenen et helt liv og har et så stort reportuar i sitt arkiv at han faktisk ikke husker låter han selv har skrevet. Gjennom 40 år som artist og 40 album, er det mye å velge blant for de andre artistene.

Ole Paus sin måte å formidle musikk på er som sagt helt enestående i Norge. – Man kan ikke annet enn å blir rørt når selveste Ole Paus, på sin hese, melankolske og særegne måte gjør om fantastiske låter, til jordbær med fløte. Ole Paus har virkelig vist hvilken eminent låtskriver, musiker og hedersmann han er.

Ole Paus (66), Anita Skorgan (53), Magnus Grønneberg (45), Kurt Nilsen (33), Marion Ravn (28), Lene Marlin (32), og Morten Abel (49) har alle trollbundet det norske publikum i en orgie i følelser.

Se ikke bort i fra at du vil få høre låter som Ole Paus har tolket på sin måte på en eller annen scene i nærheten av der du bor eller på en eller annen TV kanal i tiden som kommer. Det som er helt sikkert, er at du garantert får høre andre artisters tolkninger av sanger som er skrevet av Ole Paus.

 Artister med et snev av sans for andres produkt og noe snev av å bygge egen merkevare, bør selvsagt juble hemningsløst over å bli spurt. Det å få være med på dette konseptet som har blitt tatt  så meget godt i mot fra seerne fra program en i fjor, er jo en gavepakke for hver og en artists karrièrer.

Blant andre skal Kari Bremnes, Marit Larsen og “Carpe Diem” ha takket nei til denne fantastiske muligheten til å promotere seg selv i beste sende tid, sammen med de beste.

En helt uforståelig avgjørelse.

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Svingen Velvære- stedet du alltid kommer tilbake til!

Om du er mann eller kvinne, hos Svingen Velvære blir du alltid tatt godt i mot med et smil, omtanke...

Lukk