Hvordan kan det gå ann? At en oljerigg står på havbunnen uten for USA`s kyst og ingen får gjort noe med det. Med den teknologien vi innehar i dag. Vi sendte jo mennesker til månen for 42 år siden!! Hvorfor greier de ikke stoppe galskapen, ødeleggelsene og naturkatastrofen?

USAs president Barack Obama sier han ble «rasende og sønderknust» da han fikk vite at BPs forsøk på å stanse oljeutslippet i Mexicogolfen med «Top Kill»-metoden mislyktes.

 Det gjør meg like rasende som det gjør meg sønderknust, og vi vil ikke gi etter før denne lekkasjen er stoppet, før vannet og strendene er ryddet, og før det er gjort opp for folket som er urettferdig rammet av denne menneskeskapte katastofen, sa Obama.

Neste skritt er å rydde opp i de ødelagte rørene på havbunnen, og deretter å montere en innretning som etter planen skal samle oljen som lekker ut av borehullet. Ifølge BP vil innretningen, som bærer forkortelsen LMRP Cap, bli installert først om fire til syv dager…  og virker ikke dette, så må man kanskje borre på nytt og det tar tid, kanskje helt til august iflge talspersoner fra BP, er det mulig?

Havet er i ferd med å bli så forurenset at det snart ikke er håp for hverken fugl eller fisk utenfor USA`s kyst. Og dette ser ut til å bli den største naturkatastrofe i historien…

Pga menneskenes higen etter det sorte gull som gir penger i kassen. Og den higen er i ferd med å ødelegge Moder Jord.

STOPP GALSKAPEN FØR DET ER FOR SENT!!

 

kilde Aftenposten.no

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Da far døde, gamle ørn farvel

Det var en iskald høst dag sent i november. Jeg skulle på min første  date på tre år, en date som...

EUROVISION 2010 WINNER -GERMANY LENA MEYER LANDRUT SATELLITE HQ STEREO SOUND

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=B7cf9IVvovE]Bra lyd men dessverre dårlig bilde kvalitet- men kul låt! [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=UpG6J-z6-DI]

Lukk