AP politiker i Tromsø, Roger Ingebrigtsen (46) hadde sex med en kvinne i 2004, da hun var 17 år og han 37 år. En aldersforskjell litt utenom det vanlige, men allikevel. 

At VG slår opp dette som et overgrep er dustete, latterlig og komisk. Norges desidert største avis burde holde seg for god til å spekulere i «Se og Hør» stoff som ikke har noe å gjøre i avisen.

Om det viser seg at det er et overgrep så burde selvsagt kvinnen nå (25) på et gitt tidspunkt politianmelde dette. Det har ikke skjedd. Men Ingebrigtsen har på en eller annen måte blitt presset til å komme med opplysninger som fører til  at han trekker seg som statssekretær i Nærings – og handelsdepartementet og fra nominasjonen til Stortinget.

Her har et forhold mellom ung kvinne og etablert politiker nok en gang godt over styr. Det er 8 år siden denne situasjonen var et faktum.

VG og andre medier bør slutte med å forfølge nakendebatter, dyne-action og andre hendelser som ikke har noen som helst interesse for folk flest.

LA UT PÅ FACEBOOK: Roger Ingebrigtsen erkjenner å ha hatt et seksuelt forhold med en 20 år yngre kvinne.

Om overgrepet som nå kommer til overflaten var så forferdelig, hvorfor har det gått 8 år før det kommer opp i dagslys? Merker at jeg ønsker å vitne i denne saken, på generelt grunnlag.

Hadde jeg vært 17 år og dum så ville jeg ha snakket med noen andre som var litt eldre og litt mindre dum.

Tenk så mange viktig og alvorlige hendelser som skjer rundt om i Norge og i verden for øvrig som VG var god på å skrive om tidligere.

Hva har skjedd med Norsk Media?

Hadde jeg vært redaktør, så hadde jeg ansatt voksne kloke mennesker som har levd en stund. De VG lederne som regjerer i dag er for opptatt av slarv, sladder og TV. VG trenger folk med pondus og de som tør å gå andre veier. Jeg er sikker på at VG hadde blitt langt bedre med gode og kreative meninger ombord.  Mennesker med hjerte og hjerne. Bloggere for eksempel…

Overgrep på unge mennesker er uakseptabelt i alle former og fasonger. Det Roger Ingebrigtsen har gjort er å bli forelska i ei alt for ung dame som snart var 18 år.

Hadde hun vært født litt tidligere på året ville dette ha vært en ikke-sak. For de aller fleste er det allerede det det!

VG, skjerp dere!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Reidun (88) slipper å sitte alene i jula, er du ensom?

Reidun på 88 år grudde seg så veldig til en ensom jul at hun satte en annonse i Aftenposten. Der...

Kåt? Da bør du følge godt med og lese videre!

Man snakker aldri med andre enn sin partner, og knapt nok det om å være kåt. Sex og lyst er...

Lukk