Ekspertene mener å vite at du har en betydelig helsegevinst ved å kose med deg selv med jevne mellomrom. I store deler av Norges snakkes det ikke så mye om slikt.

Det er fortsatt under kategorien tabu. Både onani, runking og orgasme er ord man ikke sier uten at det strengt tatt er nødvendig. Og det er helt greit det. Vi som ser verden i et annet bilde, mener det er viktigere enn noen gang, at man forteller om ting som ikke er like enkelt for alle å forholde seg til.

Vi mennesker er nå engang skapt med denne lysten, lidenskapen og forplantningsevnen. Heldigvis.

Vel, da er det på tide å ta bladet fra munnen. Du kan jo begynne med å tenke tanken. Får du med deg kjæresten, ektefellen eller partneren så er det selvsagt dobbel lykke. Er du singel er det opp til deg å ta saken i egne hender. Man må ikke være i sølibat eller total avhold fra sex, nytelse og sprutorgasme til tross for at man bor alene. Tvert i mot, man kan jo holde på i et sett om det er ønskelig.

Ved å onanerer daglig får menn stimulert sin ereksjon slik at de holder ut lengre ved samleie, de styrker sitt immunforsvar og har mindre risiko for prostatakreft. Ved regelmessig sædavgang “renses” prostata og man får en bedre helse på kort og lang sikt.

Jo eldre menn blir jo slappere blir man både her og der.

– Allerede tidlig i livet kan man forhindre å få slappe muskler i de viktigste delene i underlivet ved å onanere mye. Jo eldre man blir jo mer impotent blir de fleste menn. Ved å trene disse viktige musklene via hyppig ereksjon, onani, sex og orgasme; forhindrer man impotens i høy alder.

Har du opplevd å ejakulere for tidlig, er det bare trening som skal til. Eventuelt ‘la det bare komme’ et par timer før ting skal skje for alvor. Da holder du utvilsomt ut mye lengre. Dessuten kan du ta deg langt bedre tid til din partner, noe som alltid er viktig.

Ingen kan gå gjennom livet å bare fokusere på sex, men det er viktig å ha det i bakhodet. Du er viktigere enn du tror og din helse skal du ha hele livet. Derfor er det så viktig å ta vare på deg selv og din egen helse, også utenom alt som har med sex å gjøre.

Visste du forresten at en orgasme øker hormonet “ortisol”, som igjen- ved til og med små doser; styrker immunforsvaret i kroppen?

Sliter du med å sove så er det enda en god grunn til å ta ansvar. Det er ikke mange ting som er mer avslørende enn menn som nylig har fått en kraftig orgasme, det kan vel sammenlignes med å blåse ut et lys. Mørkt blir det.

Ved en orgasme utløses stoffet Dopamin i kroppen, hjernens eget belønningstoff. En scanning av hjernen til en person som oppnår orgasme, kan i mange tilfeller sammenlignes med en person som tar Heroin. Men i stedet for å ta farlig narkotika, er man heller høy på livet.

Sex er undervurdert, bruk våren til å komme på alle mulige måter, så ofte du kan. Livet er for kort til å gå glipp av en fantastisk orgasme. Onaner ofte, og få en bedre helse som forebygger sykdom i framtiden. Du fortjener det.

 

Foto: Flickr/ Xenia Seurat

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Tones baby- du gjetter aldri navnet!

Norges mest kjente Tone- som nylig ble mamma og som nylig ble kalt døgnflue av klovnen Trond Blindheim, Sosiolog fra...

Lukk