Onanerer dere samtidig? Den følelsen du har sammen med kjæresten, det første døgnet, den første uken, de første ukene – da forelskelsen er på sitt sterkeste hos dere begge, får dere ikke tilbake før dere tar sexlivet på alvor. 

Mange tror at forelskelsensrus varer evig, men det gjør den dessverre ikke. Når de sterkeste følelsene legger seg, når dere har begynt å bli vant til å være sammen. Dere er blitt glade i hverandre og forelskelsen har gått over til kjærlighet, det er da jobben begynner.

For de fleste par, enten man er hetero. Bifil eller homofil, er sex og vellykket sex, minst like viktig som det å faktisk elske hverandre. Skorter det i senga, vil det før eller siden ende med brudd dere i mellom.

Onanerer dere samtidig?

En av de viktigste verktøyene for vellykket sex er dere to. Så kommer alt det andre som kan pirre den enkelte. Fetisjer og tenning som er så tabubelagt at man må slukke lyset for å bringe tema på banen, i visse kretser. Hva man tenner på er som kjent svært individuelt. Sex-leketøy er heldigvis blitt mer vanlig og akseptert hos konservative nordmenn.

Derfor har også aksepten for hva man er villig til å fortelle partneren – og hva man faktisk liker og tenner på, blitt større.

Onanerer dere samtidig?

Apropos tabu, å spørre kjæresten om du kan få se på ham når han onanerer er kanskje høyt oppe på den skalaen. På lik linje som at han skal innrømme for henne at han tenner på å se to kvinner ha sex, der han får lov til å delta.

Det handler om tenning og hva som er tillatt og ikke. Det mange menn kanskje ikke er klar over, er det faktum at kvinner kan tenne til “dirty talk” og like å bli fortalt kommandoer. Har du forsøkt?

Lest: Kåte ungjenter onanerer mer enn du kanskje tror

Visste du forresten at det er mer akseptert i det norske samfunn, at man faktisk har hver sin elsker – lovlig?

Der det er frihet under et visst ansvar, og hun møter en mann som hun har sex med, han har en kvinne som han møter ved passende anledninger. Men begge blir i forholdet fordi man elsker hverandre, men elsker også med andre. Selvsagt en ordning for de spesielt interesserte, men det skjer og passer for noen.

Å leke med hverandre for et vellykket sexliv, er utvilsomt viktig. Onanerer dere samtidig?

Sexleketøy

Da bør man ha noe å leke med, og sexleketøy finnes som kjent for både kvinner og menn. Man må bare tørre å fortelle hva som tenner. Årets kuleste adventskalendere inneholder eksklusive gaver, som pirrer dere begge. En klok investering som gir sexlivet den oppmuntringen dere behøver.

Bestill den i dag og dere har den i god tid før desember.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Finner Hodgson vingene?

Den katastrofale sesongstarten til Crystal Palace førte til at den nyansatte nederlenderen Frank de Boer måtte ta skøytene å gå,...

Lukk