Onani – du blir ikke blind. Sex er viktig for de fleste, enten man er singel, er i et forhold eller liker å leke med seg selv ved jevne mellomrom. Man blir verken blind, eller får hår i hendene. Tvert i mot, det er dokumentert at det er bra for kropp å helse å få en orgasme eller to med jevne mellomrom. Det er absolutt verdt et forsøk. 

For ca hundre år siden, var mange redd for at det medført skader eller at man ble forhekset av hekser og troll av å onanere. Heldigvis har tidene forandret seg til det bedre. Man blir verken blind, stum eller får vorter i hendene av å ha sex med seg selv. Heldigvis.

Kan man gi en orgasme i julegave? Selvsagt kan man det, kanskje ikke som en julegave man pakker opp sammen med storfamilien på julekvelden, men som en overraskelse, når partneren, ektefellen eller kjæresten minst forventer det. Forutsetningen er å lykkes. Du bør vite hva du gjør, men kjenner du vedkommende rimelig godt, så vil du lykkes.

Den som ikke oppnår orgasme bør absolutt søke råd og hjelp for å » finne eller få den tilbake». Orgasmen gir deg så mye positive følelser, velvære og selvtillit at det burde vært lovpålagt å få orgasme. Fått igjen pengene for tapt nytelse. Orgasme på blå resept eller noe…

Hemmeligheten ser ut til å ligge i at noen har tykkere vev i fremre skjedevegg enn andre. Av 30 testpersoner i en større undersøkelse i USA,  hadde åtte kvinner tykkere vev, og fem av de åtte hadde hatt «vaginale» orgasmer. Forstå den som kan eller vet mer enn de fleste om dette noe kompliserte og utvilsomt tabubelagte tema.

Onani- du blir ikke blind....

Etter å ha fått opplæring om g-punktet, opplevde to nye kvinner å få orgasme. Ingen av de 22 resterende personene fikk vaginal orgasme, til tross for instruksjoner. Kvinnene med tynnere vev kan læres opp til å få orgasme.

– Det skjer særlig for dem som har målorientert sex, der orgasmen av partneren oppfattes som beviset på at sexen er vellykket. Og så vil man ikke skuffe. Det kan være fordi den som ikke får orgasme ganske enkelt ikke har dagen. Tenning og spenningen er ikke der, da er det like godt å få det overstått ved å simulere en orgasme, så er det enklere å avslutte, de som simulerer orgasme, har sex som ikke dekker deres behov.

Men selv om det ofte er slik at det er kvinner som sliter mest med å oppnå klimaks, kan manglende orgasme også være et problem for menn.

Onani- du blir ikke blind …

– Det hender også menn sliter med å få orgasme og med å ejakulere. Det er vanligvis fordi noen menn har et så kraftig onani-mønster at det er umulig å gjenskape lignende forhold under et samleie, så er det noen som spiller ofte fordi hun eller han har en forestilling om at sexen ellers er mislykket. Det er likevel vanskeligere for menn å spille, siden resultatene er mer synlig i form av sæd-utløsningen.

  • Finn ut hvordan du tenner og bygger opp spenning ved å onanere.
  • Prøv å finne flere metoder som gir nytelse. Bruk hjelpemidler om det gir ekstra nytelse – og ta med erfaringene til par-sexen.
  • Vis hva du liker eller fortell hva du kan tenke deg partneren gjør med deg. Vær lydhør og åpen overfor hennes eller hans ønsker og behov.
  • Tren bekkenbunn-musklene slik at orgasmene blir kraftigst mulig. Det er disse musklene som går i spasmer når orgasmen er der. Jo kraftigere muskler, desto kraftigere orgasmer.
  • Let etter alternative måter å nyte. Kanskje er muligheten der for en G-punktorgasme for henne og en ekstra kraftig for ham, fordi prostata er ekstra stimulert. Men ikke jag etter orgasmen.
  • Kan man ha det deilig under akten, uten at man oppnår klimaks hver gang?

Mens kvinner kan få jordskjelvlignende orgasmer med etterdønninger som varer i mange minutter, så må han pent nøye seg med et lite steinras, en eksplosjon som er over på ca. 30 sekunder. Men når det er sagt så kan disse sekundene ha ulik intensitetsgrad fra gang til gang, men dersom han er en typisk «grynter» i senga så er det neimen ikke lett å vite.

– En orgasme for en mann minner litt om følelsen av å belønne seg selv med en iskald halvliter en fredag etter jobb. De fleste menn ser det nemlig som sin oppgave å tilfredsstille henne først, så tillate seg selv å nå klimaks. Slik blir sex ofte en ensom utfordring, i stedet for en felles opplevelse og dette gjør orgasmen mindre intens. Løsningen er derfor å gi ham en frikveld og bare fokusere på hans orgasme, ifølge Barry McCarthy, forfatter av boken Male Sexual Awareness.

For en sterkere orgasme fordrer det også at orgasmen hans bygger seg opp gradvis. Jo mer trykk, jo deiligere når han endelig letter på trykket og jo lengre tid han får på seg, jo sterkere kobling mellom kjønnet og hodet hans. Han får også litt lengre orgasmer dersom du gir ham tid, sier Uri Peles ved Beverly Hills Center for Sexual Medicine.

– Den mannlige orgasmen har to stadier, akkurat som opphisselsen har fire faser (opphisselse, platåfasen, orgasme og avslapning). På det første stadiet begynner sæd og ejakulasjonsvæske og trykkes opp fra testiklene, for å forenkle det veldig – og på det neste stadiet ejakulerer han. Et hett tips er derfor å prøve å ikke distrahere ham når han går fra den ene til den andre fasen – dette er ikke tidspunktet å være kreativ!

Og sist, men ikke minst; den største hemmeligheten når det kommer til mannlige orgasmer er at den avslører hvor sårbare menn egentlig er. Det er nemlig under utløsningen at han har størst behov for å føle seg elsket, så frem trygghet i senga og hold intimiteten varm, så skal du se at han slapper av og får sitt livs orgasmer.

Noen menn kan miste ereksjonen og få problemer med å gjennomføre akten om alt for mye fokus flyttes over på ham. Best kjent som prestasjonsangst. Da er det viktig å flytte fokus over på henne eller på at hun gjør noe annet et øyeblikk, slik at han kan gjøre det han kan best.

Er du glad i sex, er bevisst på din seksualitet og nyter din orgasme med stor iver så vit at du slett ikke gjør noe galt, verken for deg selv, din helse eller noen andre. Så runk og onaner så mye og ofte hjertet begjærer. Det er vel fortjent!

Foto: Blindfolded.blogg.no

Vargas

Tags: Blind, ejakulere, nytelse, onani, orgasme, sædavgang

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Martin Ødegaard til Liverpool?

I dag er Norges største fotball-talent på omvisning i Liverpool, hos favorittklubben sin, og som har forsøkt lenge å få...

Hobbiten – Ringen ikke sluttet?

https://www.youtube.com/watch?v=iVAgTiBrrDA Historien om den farlige og "onde" ringen med stor makt, er for mange den ultimate eventyrfortelling. Nå skal det...

Lukk