Onani og orgasme forhindrer prostatakreft, gode nyheter hele veien for det norske folk. Jakten på den berømte orgasmen, er noe de aller fleste mennesker er opptatt av. Kroppens egen lykkeamulett, vår egen lille bonus om du vil.

Kvinner og menn, unge (fra ca 13 år), som eldre – runker eller mastruberer med jevne mellomrom, nå er det altså dokumentert, det er faktisk veldig bra for helsen din.

Nå vet forskerne at særlig menn, forhindrer prostatakreft, ved utløsning, helst hver eneste dag. Dagens beste nyhet der altså, for veldig mange. Onani og orgasme forhindrer prostatakreft.

Lest? 10 grunner til å få orgasme – hver eneste dag! 

Nordmenn, sex og onani, går ikke spesielt godt sammen, ikke fordi vi ikke liker å nyte, neida, vi driver på som alle andre, runker, fingrer, spruter og holder på bare verre, men å snakke om det. Nei, fysj da. Slikt gjør vi vel ikke? Tenk om naboen, kollegaene eller noen som står oss nær, får vite at vi driver med den slags? Tenk hva mor og far ville ha sagt? Som om ikke de har tatt saken i egne selv, både titt og ofte.

Kroppen din

En internasjonal studie fra 2016, som omhandler risikoreduserende faktorer for menn og prostatakreft, slår fast at løsningen på å redusere prostatakreft er onani.

Forskning.no

Onani og orgasme forhindrer prostatakreft

Selvsagt skal du fortsette med det om det er ønskelig, og holde helt kjeft om det du synes er både tabubelagt og skamfullt, men det er altså verken unormalt, farlig eller særlig skummelt.

Heller tvert i mot. Kroppen din trenger det, du trenger å kjenne etter at det er deilig å ta på tissen din, onani bør løftes fram som noe meget positivt, helsebringende og viktig. 

Forskerne mener å vite at 21 orgasmer, altså å oppnå klimaks ved å ejakulere (sprute sæd) per måned, forhindrer prostatakreft, som er særlig utbredt hos eldre menn. Å forebygge denne lumske sykdommen, for menn i alle aldre, bør være viktig nok.

Onani og orgasme forhindrer prostatakreft.

For det er ikke mange årene siden at man hadde et meget anstrengt forhold til onani, også blant legfolk her i landet. Man trodde at det å onanere var forbundet med sinnssykdom, at man kunne få hår i hendene og ikke kunne få barn. Om man drev med den slags. Heldigvis har forskningen kommet et stykke på vei – du blir altså verken blind eller gal, men kan heller lykkes med å forhindre alvorlig sykdom.

Heldigvis finnes det hundrevis av muligheter til å oppnå orgasme på. 

Sex med egen partner, onani med eller uten partner, sex eller onani, med eller uten sex-hjelpemidler. Med eller uten anale gleder – fetisjene er mange og mulighetene enorme. Det er altså bare å kjøre på, med helsegevinst som mantra. Onani og orgasme må framsnakkes blant almuen. 

Tidligere var det anbefalt å utføre en såkalt screening, på menn over 40 år. For å finne tegn til prostatakreft i et tidlig stadium, men dette er frarådet etter nyere forskning. Helsegevinsten av en slik screening er minimal, og anbefales derfor ikke. 

Kilde: Forskning.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Farmen-paret avslører hemmeligheten

Farmen-paret, Tonje og Lene, avslører hemmeligheten om å ha vært 'bare gode venner' inne på Farmen i mange uker –...

Lukk