Verden er ond sier man ofte når man leser om krig og elendighet. Den påstanden er helt feil. Verden er ikke ond, menneskene derimot- som styrer på planeten kloden har dessverre en tendens til å vise onde og skremmende hensikter. 

Barna er også ofre i krig, men krigen alene er ikke deres verste mareritt. 

I følge en undersøkelse gjort av Redd Barna som nylig ble publisert viser at så mange som 80 % av ofrene i diverse krigshandlinger verden over var barn. Seksualisert vold mot både jenter og gutter.

– Ondskap satt i system, der de svakeste er ofrene. Man kan selvsagt legge seg ned og gråte blod til evig tid når man kan tenke seg deres lidelser. Det hjelper bare så lite. Du kjenner sikkert en liten pike på 6 år, og forstår at hun er et barn, og trenger den kjærligheten, støtten og omsorgen alle barn fortjener.

Seks år gamle Diana i Colombia ble voldtatt for ett år siden. Hun sliter med ettervirkningene. Hun er bare en av svært mange offer for seksualisert vold pga krigshandlinger i mange land der også barn er fritt vilt. I Colombia var over halvparten av alle overgrepsofre som fikk hjelp av Røde Kors i 2009 barn.

Enkeltpersoner kan også bidra til å vise hvilken ondskap det er mulig å utføre mot barn.

– Ekteparet Mick og Mairead Philpott og en venn av paret er nylig arrestert i Storbritannia for å ha drept sine egne barn. Alle seks. Barna Jade (10), John (9), Jack (7), Jessie (6) og Jayden (5) døde alle av røykforgiftning i huset, mens 13 år gamle Duwayne døde to dager senere på sykehus. Mick Philpott hadde ikke mindre enn 17 barn med fem ulike kvinner. Nå har han bare 11.

Barna døde i en mordbrann påsatt av foreldrene.

Politiet ble mistenksom allerede på denne pressekonferansen da begge foreldrene sitter og later som om de gråter og sørger. En patetisk handling som gjennomskuer deres grufulle plan.

I følge britisk politi skal paret ha samlet inn penger ved å selge barnas klær og leker, og for pengene skal herr og fru Philpott ha kjøpt dyre klær, sko og vært på karaokebar der begge var synlig beruset.

Hva får voksne mennesker til å ville drepe sine egne barn for deretter selge deres eiendeler for egen forlystelse? Det er ren og skjær ondskap satt i system.

Også dyr tortureres og drepes. 

– I Kina har det gjennom mange generasjoner vært vanlig med det som vi nordmenn ser på som kjæledyr på menyen. Hundekjøttet kokes og spises, mens pelsen brukes til klær. Før det kommer så langt så blir hundene slått i svime med stokker før de drepes med kniv. I Kina finnes det ingen restriksjoner eller lover som beskytter dyr.

I denne (ADVARSEL MOT STERKE SCENER) videoen som er laget av Animal Equality, viser også ondskap satt i system der hunder blir mishandlet på det groveste. Kun i Hong Kong finnes det et forbud mot mishandling og bruk av hundekjøtt som menneskeføde.

– Uansett om det er dyr eller mennesker, mangel på respekt for det som lever vil bli menneskehetens bane. Om man ser tilbake i historien, så har planeten Tellus klart seg godt i 4.6 milliarder år. Vi, homo sapiens har gått på to ben i en liten promille av planetens levetid, for ca 200.000 år siden.

– Ser du for deg at det var et mer harmonisk sted på kloden før menneskene startet sine herjinger så har du sannsynligvis en klok tanke. Onde mennesker er dog i et mindretall, men det skal bare en ond mann med nok makt til å gjøre verden til et helvete. Med en plan for sin ondskap.

StineSofiesStiftelse.no

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Noen ord er viktigere enn andre…

på engelsk blir disse ordene brukt som en klisjé og i annenhver setning, spesielt mye brukt på film og i teksten til...

Justin Bieber besøk vil bety det komplette kaos

Arrangør av Justin Bieber konsertene, Atomic Soul sier de har kontroll, og det kan godt hende det blir ordnede forhold...

Lukk