Ønsker du myke eller harde pakker til jul? Når jeg var liten, husker jeg med skrekk og gru de myke pakkene under juletreet, før julaften. De harde pakkene derimot, de man kunne forvente leker, radio eller annet spennende i var alltid populære. 

Hvordan vil du ha dine pakker, myke eller harde?

Noen får pakker hver eneste dag gjennom desember, i såkalt pakkekalender, eller adventskalender som er det korrekte navnet. Disse pakkene kan være for både voksne og barn, men der innholdet kan være både mykt og hardt.

Ønsker du myke eller harde pakker til jul?
Foto: Wikimedia Commons

Gavene på julaften har ofte større verdig og er av større betydning for de fleste. Myke pakker kan være klær, helt åpenbart, men det er alltid mer stas for ungdom og voksne enn for barn, som ønsker seg alt annet enn nettopp klær. Klær burde ifølge noen barn, ikke gått under kategorien julegaver i det hele tatt. Kjedelig!

Ønsker du myke eller harde pakker til jul?

Så hva er den perfekte julegave til voksne? Bøker vil sikkert mange svare, og det stemmer jo bra. En evig skatt som kan leses når det måtte passe. Men om man skal glede den som betyr mest, bør det være noe som kanskje kan nytes i felleskap. Vi håper du har oppdaget adventskalenderen fra en av Norges mest spennende erotikk-leverandører. Her finnes det nemlig overraskelser til dere begge.

Fra barnesinn til voksensinn blir man åpenbart klokere.

Myke pakker kan inneholde vidunderlige ting, enten gaven er til barn eller voksen. Et strikket skjerf fra mormor, treningstights fra din favorittprodusent eller hva med den genseren du ønsket deg så voldsomt i fjor – med aldri fikk? Det behøver ikke være truser og sokker, hver gang.

Julen handler om tradisjoner, forventninger, samhold, å glede andre og å være sammen. Viser man at man bryr seg om både liten og stor, vil alle få en fredfull og hyggelig julefeiring der forventningene innfrir.

Å gi penger til jul, kan være klokt med tanke på salget som alltid kommer på nyåret, men det er upersonlig og ikke særlig spennende. Bruk fantasien og masse kreativitet, når du skal velge riktig presang til riktig person.

Skal du bestille via nettet, bør du gjøre det nå.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Premier League – julen 2017

Er det noen ganger det er stas med engelsk fotball, så er det rett etter en lang sommerferie, og alle...

Lukk