“Orange Is The New Black”, tidenes beste TV-serie, kun på Netflix. En serie for kvinner som liker kvinner, en serie med kvinner som både elsker og hater andre kvinner. La det være hevet over enhver tvil.

OITNB, er lesbe-serien over alle. Intet feil med det, på noen måte. Det var på tide. Men sjelden har en skuespiller sett større suksess på kortere tid, enn av de viktigste rollene i tredje sesong av Orange Is The New Black.

Mer populær en noen andre serie. Så enkelt for det finnes ikke dens like.
En av årsakene til at sesong tre av fengsels-serien revolusjonerer verden, er smellvakre Ruby Rose Langenheim (29).

Da Ruby var tolv år gammel, visste hun allerede at det var jente kjæreste hun ville ha.

https://www.youtube.com/watch?v=njy0dFFlpAc

 640px-Ruby_Rose,_2012 Foto: Wikipedia.org

Sexy Ruby søkte på en jobb på lik linje med et par tusen andre, blant annet Bam Margera fra Jackass. Der hun knuste reality-stjernen i å drikke 100 shots med øl på like mange minutter. Jobben? Programleder for MTV, intet mindre.

Ruby Rose er intet ukjent blad på stjernehimmelen, en av Australias største stjerner, der hun har vært det kjente makeup-merket Maybellines ansikt utad.

https://www.youtube.com/watch?v=fTuN7GgIKYo

 I løpet av 2015 er nettopp den kunstneriske Ruby Rose Langenheim på svært mange viktige menneskers lepper. Det klinger ofte mye mynt i kassa. Netflix har store kanoner som går langt utenpå Orange Is The New Black, MEN- ingen TV-kanaler har TV-serier som appellerer så til de grader gjennom lisene til et kamera, konstruert i et “kvinnefengsel”.

Svært mange kvinner har åpent eller hemmelig, alt etter som, fantasert eller vurdert sex med samme kjønn. I denne glitrende serien, er det mer kjærlighet enn sex, men alt kan skje i et fengsel- og det gjør det selvsagt.

Har du ikke sett en eneste episode av det Filmkanalen Netflix leverer, så lever du sikkert godt med det.

– Problemet er når du etter sommerferien, eller etter de aller største premièrene- står utenfor som et lite spørsmålstegn. Fordi du slett ikke er oppdatert på hva de aller største og viktigste internett-kanalene har levert. Både til dine venner, familie og kolleger.

Slapp av, det går sikkert bra. Men skal du velge noen TV-serier via globale nett-leverandører. Har vi en rangeringsliste du slett ikke bør ta AD.Nota. Men den kan gi deg en pekepinne på hva andre liker. Legg merke til at det er i rangert følge, der den beste kommer først. Vi har kun med syv serier, fordi du bør gjøre mer av livet ditt i sommer.

Spennende, unike, spesielle, tatoverte og vidunderlige Ruby Rose Langenheim vil ta ny steg som viktig skuespiller. Som James Bond-pike? Vel du leste det som alltid først på Vargas12.com.

  • HBO, Game of Thrones
  • Netflix, Breaking Bad
  • Netflix, House of Cards
  • HBO, The Sopranos
  • HBO, The Wire
  • HBO, Girls
  • Netflix, Orange Is The New Black

Om Ruby er lesbiske, selvsagt er hun forelsket i en kvinne. Er kjæresten norsk? Hun har ihvertfall norske aner, og er intet mindre enn barnebarn av den anerkjente forfatteren Roald Dahl. Hans barnebarn Sophie Dahl har en solid signatur blant de aller viktigste modellene i bransjen.

Hennes kusine, Phoebe Dahl er Ruby Rose Lagenheims forlovede. Er det ikke deilig? Slike vidunderlige, personlige, nasjonalistiske og hyggelige historier, leser du kun på vargas12.com.

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Den viktigste ringen – bør du tre på pikken!

Den viktigste ringen - bør du tre på pikken! Menn med respekt for sitt eget sexliv, vet også at riktig...

Lukk