Ordføreren i Vågå, tiltalt for seksuell omgang med en mindreårig jente trekker seg om kort tid fra vervet som ordfører i bygda.

Arbeiderpartiets sentralledelse med Raymond Johansen i spissen går langt i nesten forlange at Øygard må gå.

Vågås ordfører Rune Øygard nekter straffskyld for å ha begått seksuelle overgrep mot en ung jente. Rettssaken pågår nå i Sør-Gudbrandsdal tingrett. Selv om Øygard ikke er blitt dømt, har nå flere i Arbeiderpartiet fått nok.

Det framgikk av dag tre i rettsaken på Lillehammer at Øygard hadde omfattende sex-prat med jenta, som ikke ønsker å ha ordføreren i nærheten av seg i rettslokalet.

Vågå-ordføreren er uansett politisk død, og kan like godt trekke seg tilbake, uansett utfall av den pågående rettsaken. Fremtiden hans blir avgjort før det ekstraordinære styremøtet mandag.

– Ordføreren selv innrømmet og beklaget grispraten som på gikk i lengre tid på Skype, et dataprogram som man kan bruke via IP- telefoni. Enkelt forklart så kan man snakke gratis med hverandre på nettet, og i noen tilfeller se hverandre, om begge brukere har installert Skype.

Mange reagerer nå sterkt etter at på grisepraten ble kjent. Hva som ble sagt er en ting ting, hva som faktisk har skjedd mellom den 54 år gamle ordføreren og den nå 16 år gamle jenta kan man bare forestille seg.

Stadig flere punkter i rettsaken mot den populære AP ordføreren har sakte, men sikkert vippet i hans disfavør. Nå er tiden som politiker over.

En eldre, kåt ordfører som fristes av småjenter er vel det siste AP trenger i den viktige jobben med å holde Høyre og Erna Solberg unna Inkognitogaten 18.

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Vet du egentlig hva dine barn gjør på Internett?

Som foreldre har man ansvaret for egne barn til de er 18 år. De færreste vet hva de håpefulle faktisk...

Amanda Todd tok livet sitt etter å ha blitt mobbet

Den kanadiske tenåringsjenta Amanda Todd (15) ble funnet død nærmere en måned etter at hun la ut en video på...

Lukk