Orgasme – kan Svakom Lisa hjelpe deg på glid? Kjært barn har mange navn, noen mer fancy enn andre. «Svakom Lisa» er både vakker og mystisk, men det er ikke navnet som er viktigst i denne sammenhengen, men effekten.

«Svakom Lisa wine», er nemlig en lekker liten sak. Et sex-leketøy, som herjer med G-punktet ditt. Du skal ikke måtte jobbe lenge før du ser både engler og stjerner om hverandre.

(Dette innlegget kan virke støtende på sarte sjeler, og inneholder dessuten reklame)

Våre egen sex-leketøy leverandør, Erotikknett.no har levert på døra, og du verden for en gavepakke. Terningen har ikke øyne nok. Vi ble blåst av banen og er ikke kommet til hektene ennå. Denne vibratoren er et must for alle kvinner med respekt for egen nytelse.

Kinderegget kan gå å legge seg – dette er et multiverktøy som gir deg sprutorgasmer på rekke og rad, om du er hypp.

Kun vaginal G-punktsorgasme også selvsagt, om du nøyer deg med det. Finner du teknikken, skal du ikke se bort fra at den ikke er så verst der det er best heller.

Du vil bli begeistret for denne, men husk å legg vekk alle lekene med jevne mellomrom, da blir det en fest å ta de fram etter en stund. Som et kjærestepar, som ikke har sett hverandre på lenge. Man bør få tid til å savne det man har kjært.

Orgasme - kan Svakom Lisa hjelpe deg på glid?
Varenr: 203163 Svakom

Orgasme – kan Svakom Lisa hjelpe deg på glid?

Om det er bare kvinner som kan finne spennende leker i sex-shopen? Selvsagt ikke. Om kort tid, vil vi presentere flere gode produkter for menn. Menn som tør å kjenne på sin egen seksualitet og i tillegg sette ord på den. Her er mange menn alt for slappe. På tide å kalle ei kølle for ei kølle gutter.

Vargas12.com er som kjent bloggen som går lengre enn de fleste. Derfor gjør vi jobben for deg, og utforsker den litt mer mørke siden og gir deg råd og vink hvordan livet ditt kan bli enda et hakk bedre. Den private siden, den tabubelagte som du ikke deler med så mange.

Noter deg navnet, først som sist. «Svakom», vil gjøre deg svak i knærne og i kroppen forøvrig, når den er ferdig med deg. Får du ikke orgasme med dette vidundret av et sex-leketøy, kan du kreve pengene tilbake, her på denne bloggen.

«Svakom Lisa wine» består av silkeglatt silikon, kan lades i PC’n, mens du surfer (USB-stick) på nett. Ladetid 90 minutter max, og brukstid ca 2 timer, men du vil aldri måtte lade så lenge. Noen gang. Verken alene eller sammen med favoritt-elskeren din.

Denne flotte og stilsikre vibratoren er stillegående og elegant, og den leverer varene, hver eneste gang.

Denne skjønnheten leveres i en vakker diskret forsendelse, men inneholder en deilig silkepose som du kan bevare favoritt-leketøyet ditt i. Åpenbart den perfekte gaven til kvinnen som fortjener litt ekstra behandling. «Svakom Lisa wine» er selvsagt sprutsikker …

Alt du trenger til soverommet, får du i en av Norges eldste og mest innholdsrike sex-leketøysbutikker på nett, Erotikknet.no

Nå vet du hva feriepengene bør gå til!

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
TMZ – din bibel?

TMZ - din bibel? Nesten samtlige større nettaviser finner sine "nyheter" et sted foran alle andre. Nemlig et av verdens...

Alkohol – føler du drikkepresset på kroppen?

Kan du dra på fest, men kjøre begge veier? Edru? Da er du blant veldig få, for nordmenn tviholder på...

Lukk