Orgasmen er menneskenes bonus. Det er en viktig del av seksuallivet til alle mennesker som er seksuelt aktiv, og jo eldre man blir jo mere aktiv blir man i følge grundige undersøkelser.

– Stress, for mye som skal gjøres på for kort tid, og andre ting som gjør at du tenker på alt annet enn sex og orgasme- gjør at mange utsetter sine behov for lenge. Det kan føre til at man ikke gir sin partner den kjærligheten som er så viktig for at forholdet skal fungere i gode og onde dager. Derfor er det så viktig å enten sette av tid, eller være dyktig på å finne rom for «en kjapp en«.

Orgasmen er ikke lik for kvinner og menn. Det er en lik følelse av at det er veldig godt, men den framstår forskjellig. Kvinner kan også få noe som kalles multi-orgasmer.

Noen vegrer seg for å fortsette over i neste orgasme når de først har fått sin ene og beskriver at de blir så følsomme at det blir ubehagelig å fortsette. De fleste kan bygge opp til flere orgasmer om de bare tar en kort pause, slik at den ubehagelige følsomheten forsvinner mellom hver utløsning.

Kvinner kan bruke all verdens hjelpemidler for å oppnå klimaks. Vibratorer, dildoer, og ellers hva fantasien tillater seg.

Noen trives best i dusjen,  andre må ha stimuli på andre erogene soner og bør derfor være sammen med en person som kan bidra på sin måte.

Menn derimot har ikke så mye å velge i mellom. Det finnes oppblåsbare dukker, og noe som kalles «Flashlight» som menn kan stikke tissetassen sin inn i, men dette kan jeg for lite om.

Menn kan også få flere orgasmer men er avhengig av ereksjon for å oppnå orgasme, derfor kan det ta litt tid før man kan begynne å jobbe mot en ny orgasme.

Kåte menn kan oppnå klimaks med korte mellomrom flere ganger, med god hjelp av en hjelpende hånd eller munn.

Kvinner flest elsker å få oralsex,  men ikke alle er like glad i å gi.

Menn er stort sett fornøyd bare ordet sex er med i aktiviteten.

– Å gi og få orgasme frigir endorfiner i kroppen og gir en meget avslappende følelse i ettertid. Det er derfor man blir døsig og trøtt etterpå.  Orgasmen får puls og blodtrykk til å stige til det dobbelte og utløser endorfiner og opiumlignende stoff. En femdobling av hormonet oksytocin skaper behagelige følelser av samhørighet.

Kvinner har en tendens til å ha behov for å prate etter endt sex, enda mer enn ellers. Derfor virker orgasmen motsatt på kvinner enn for menn, som har lett for å sovne rett etterpå. Irriterende nok for de fleste kvinner.

 

Peniser finnes i mange størrelser og fasonger, og det er ikke så viktig om den er så svær, det er sist man spurte langt viktigere at den er kort og tykk enn lang og tynn.

– Flere undersøkelser viser at folk i parforhold lever lenger og er mindre utsatt for depresjon enn single. Men om det skyldes et mer aktivt sexliv, er ikke avklart. En studie av 3500 skotske menn viste at et aktivt sexliv ga mennene flere ekstra leveår, blant annet fordi det reduserte faren for å få blodpropp.

– Andre studier har vist at et aktivt sexliv er forbundet med lavere risiko for brystkreft hos kvinner og prostatakreft hos menn. Forskere mener at sammenhengen skyldes et samspill mellom oksytocin og hormonene østrogen og testosteron og rollen disse har i celledeling og signalisering mellom celler.

Orgasmen isolert sett kan de fleste seksuelt aktive finne fram til alene. Men det er noe med å dele denne fantastiske gaven vi mennesker har fått tildelt. Den gir så mye mer av seg når du kan gi den til din partner i ren kjærlighet, og omvendt.

Skal du overraske kjæresten din så er ofte en orgasme en velkommen gave.

Bruk nok tid på hverandre, si hva du liker og del dine innerste fantasier. Lev ut drømmen og ta store skritt mot den ultimate sex-fantasien og du vil garantert få sterkere orgasmer og et bedre sex-liv.

Det er best å være to, eller kanskje tre …

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Rom-folket forsøpler Oslo og spiser rotter

Rom- folket. Befolkning fra Romania, ofte sigøynere. Et vandrende folkeslag som spiser det de kommer over, og forflytter seg fra...

Utøya- skammelig dårlig politi innsats

Flere politimenn står fram som frustrert og forbandet etter å ha mottatt massiv kritikk etter 22. juli. Det er forståelig,...

Lukk