Orgasme! Livets lille under – fordi du fortjener det! Du har sex med deg selv fordi du nyter orgasmen og det den gjør med kroppen din, du har sex med din partner fordi sex er deilig og viktig.

Orgasmen er livets lille under, som gjør deg godt- både fysisk og mentalt.

Orgasme! Livets lille under – fordi du fortjener det!

Orgasme innledes hos begge kjønn av sterk og vedvarende følelse av psykisk velvære og sterk seksuell opphisselse. Både menn og kvinner opplever deretter sammentrekninger i musklene i underlivet. Hos kvinner trekker skjedeveggene seg sammen, og hos menn fører en rekke sammentrekninger til sæd-utløsning.

Sammentrekningene er målt til 0,8 sekunders mellomrom hos både menn og kvinner. En orgasme kan oppleves og føles ulikt fra gang til gang og fra person til person. En objektiv beskrivelse av en orgasme er vanskelig å gi på tvers av mennesker og kjønn, men det er ikke antatt at orgasmefølelsen er ulik mellom menn og kvinner.

Wikipedia.org

Sex mellom mennesker har foregått siden tidenes morgen, heldigvis. Ellers hadde vi ikke vært her, noen av oss. Vi produserer barn via disse vanene som kjent, men det er mange som gjør det fordi det rett og slett er fint.

Sex er langt mer enn bare higen etter den perfekte orgasme, det er uendelig mye mer. Skal du imponere din partner, setter du fokus på vedkommendes lyser og behov, gir av deg selv med kropp og sjel uten å forlange noe tilbake. Din tid vil garantert komme, i dobbelt forstand.

tmb_400X500_FFFFFF_3819 EROTIKKNETT

LAYA SPOT- det ligger i navnet- den leverer gang etter gang!

Sex er er også sunt. Visste du at en halvtime med «action» gir deg en solid treningsøkt der du forbrenner ca 300 kalorier? Det er kanskje for lenge for noen, men da er det lov med en pause for så å fortsette igjen, når du får igjen pusten.

Orgasme! Livets lille under – fordi du fortjener det!

– Sex skal nytes alene eller sammen med andre, det er ikke lenger uvanlig at man har sex med flere enn sin partner.

Partnerbytte, gruppesex og swingers-miljøer er arenaer for de som ønsker å bruke sex som et eksperiment til å finne den ultimate tenning. Noen liker også å se sin partner ha sex med andre, og bruker dette som egen tenning, ved å delta selv etterhvert.

Ikke alle kvinner eller menn oppnår orgasme når de ønsker det dessverre, men det er hjelp å få. Et problem man alltid bør kontakte lege for å finne svar på. Både for sin egen del, men også for sin partner. Et vellykket sexliv gir større sjanser for et langt og godt forhold.

– Ca en tredjedel av alle kvinner får orgasme ved samleie alene. De resterende- altså langt flere, trener stimulering av klitoris i tillegg. Ca en femtedel av alle kvinner har problemer med å oppnå orgasme i det hele tatt. Et ømtålelig tema, men som det altså finnes løsninger på, i de fleste tilfeller.

Om du er kvinne eller mann, du kan oppnå fantastiske orgasmer sammen med din partner, men da er det viktig at du vet hva vedkommende tenner på, elsker hun analsex bør hun få det, kommer hun alltid når du slikker henne så må du selvsagt stå til hun vrikker seg som en ål over deg.

Å tørre å fortelle hva du liker og hva som gjør at du før eller siden oppnår klimaks er nøkkelen til et hvert vellykket sexliv.

Ønsker han at du skal stryke «ballene» hans mens du suger han, så kan du ikke vite det om han ikke tør å si det. Snakk sammen, forklar hva du liker, vær ærlig og innrøm at du som mann elsker å se henne leke med seg selv f.eks.

Et vellykket sexliv kommer ikke av seg selv, men av god kommunikasjon, tenning og lyst. Sex er et viktig og alvorlig tema der faktisk lek er den viktigste ‘ingrediensen’. Lek og nytelse.

Lyst og begjær er viktige drifter hos alle mennesker, du bør gi deg selv og din kjære en daglig orgasme, rett og slett fordi dere fortjener det!

Foto: Flickr/ Spy.away

I samarbeid med Erotiknett.no

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Bli med på galskapen- endelig begynner Premier League!

https://www.youtube.com/watch?v=EO5nAMKHNpE https://www.youtube.com/watch?v=Du-aGalrolM Ventetiden er endelig over! Nå starter sesongen som svært mange har gledet seg til gjennom en lang sommer,...

Dårlig råd? Sett opp budsjett for 2015 nå!

Dårlig råd? Sett opp budsjett for 2015 nå! Din personlige økonomi er viktig til enhver tid, nå og i tidene...

Lukk