Orgasme – også kvinner fortjener det. Selvsagt. De aller fleste menn lykkes med å nappe i løken eller f.eks knulle henne opp etter veggen for å selv oppnå klimaks, snu seg på rygg og så sovne. Men også kvinner fortjener å få orgasme, minst like ofte som menn.

Dessverre er det mange kvinner som ikke lykkes, ulikt og uvisst av hvilken grunn.

DETTE INNLEGGET INNEHOLDER REKLAME

Det er dog en stor forskjell på kvinner og menn, fortsatt kanskje en myte, men vi tar sjansen. Kvinner trenger mer tid, til tross for at de tenner på en kjappis, på badet mens barna ser Barne- TV, på kjøkkengulvet, hardt, vått og lidenskapelig på impuls eller på slutten av den perfekte daten.

De fleste kvinner trenger tid for å lykkes. Slik er det bare.

Myten går vel like mye på at alle menn er kåte mannsgriser 24/7, det stemmer selvsagt ikke. Og det viser seg at kvinner er like utro som menn, om ikke enda litt mer. Men, orgasmen er viktig, helsebringende og oppnåelig – for de fleste kvinner. For mange kan det være et stort problem å ikke få det til, og jo mer man tenker på det, jo verre blir det.

Det er for de som ikke lykkes, som ikke klarer det, og som sliter i hverdagen, men selvsagt fortjener det vi skriver dette innlegget. Orgasme, bare smak på ordet, du kjenner det kribler bare ved tanken ikke sant? Og det er faktisk her løsningen sitter. Delvis i hvert fall.

Orgasme - også kvinner fortjener det ...
Magic Wand, markedets heftigste – kjøp den her

Orgasme – også kvinner fortjener det …

For å lykkes med å oppnå klimaks, bør man være mentalt innstilt på rett fokus. Man kan selvsagt være i en fysisk forfatning slik at man ikke kan oppnå orgasme, men da må man åpenbart søke medisinsk hjelp. Er man frisk og rask, er det svært sannsynlig at alle kvinner som følger denne oppskriften, oppnår full klaff.

Man må være i humør, i riktig setting og det som gjør man kåt og føler seg tilfreds, gjerne sammen med en partner eller andre man er trygg med. Mulig er det smart å begynne forsiktig, kanskje kysse, kline og snakke sammen. Bruke nok tid. Smøre inn hverandre med olje med en favorittduft.

Ikke ha fokus på orgasmen i denne fasen, kjenn etter hvor avslappet og deilig det er å få oppmerksomhet og hudkontakt. Det er lov å bruke tunge og fingre der det er deiligst. Vent med penetrering, begge skal være kåte og våte før noe mer skjer.

Start opp vidundret som har to hastigheter, men ikke gå for fort fram. Nok tid er som sagt en svært viktig faktor. Kjenner dere hverandre nok til å snakke om hva som tenner hverandre, så føy dere til hverandres ønsker. Tenner hun f.eks på å se på jente-sex på video, skal hun selvsagt få det, eller om han liker å se modne damer få besøk av mr. big, bør han få det også. Legg vekk alle andre tanker, sett fokuset på nytelsen og kun den.

Som mann skal du nå varte henne opp til de store høyder, din største oppgave nå er å vise henne all mulig oppmerksomhet uten å bli dust. Når hun begynner å stønne  av velvære, visk henne noen skikkelig grisete ord, og at hun ser utrolig sexy ut der hun ligger med den svære vibratoren mellom bena. Og at hun ser ut til å elske det.

Vargas12.com er bloggen som tar debatten for deg, vi har testet det aller meste som finnes på markedet, både for kvinner og menn – og vi presenterer kun det vi kan gå god for selv. “Magic Wand” er faktisk det eneste du trenger. Resten går av seg selv. Hver gang. Vi anbefaler “Magic Wand” til alle kvinner, enten du kommer lett, eller må bruke masse tid. Den er kvinnens beste venn fra første dag. Denne kraftige vibratoren er også for perfekt for massasje av ømme muskler.

Husk at vellykket sex handler om menneskene den deles mellom. Legg vekk leketøyet med jevne mellomrom og fokuser på hverandres kropp og nyt selskapet. Så kommer orgasmene av seg selv, både for han og henne. Er du alene, kan du prise deg lykkelig for at Erotikknett.no setter kvalitet i høysetet for deg.

En dag uten orgasme, er ikke en fullkommen dag.

Vargas

I samarbeide med Erotikknett.no

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
REMA vs KIWI – priskrigen fortsetter!

Om du trodde det kun var rett før jul i fjor kolonialbransjens to lavpriskjeder valgte å sloss om oss som...

Lukk