Orgasme på de merkeligste steder. Noen kvinner får orgasme under fødselen, andre når de trener på ben-apparater på treningssentret, andre kan puste seg til orgasme. 

Felles for alle disse merkelige og uvante stedene å oppnå klimaks er at det selvsagt skjer svært sjeldent og med noen få kvinner.

Trening kan være mer enn bare gi fysisk form og fin figur, for en liten andel av kvinnene få litt mer ut av treningen enn gjennomsnittet.Det er kvinnene som har en såkalt «coregasm», i tilfelle av en orgasme (dansk), utvinning av opplæringen av kjernemuskulaturen (inkludert kjernen) i mageregionen – de såkalte magemusklene.

•124 kvinner fortalte at de hadde fått orgasme under trening.

•246 kvinner fortalte at de hadde oppnådd seksuell tilfredsstillelse under trening, dog uten å få orgasme.

•Rundt 40 prosent av kvinnene som hadde fått orgasme fortalte at de hadde opplevd det mer enn ti ganger.

Også Orgasme under fødsel kan forekomme, men er svært sjeldent

Filmen «Orgasmic birth», som følger 11 par gjennom en annen type fødsler enn vi er vant til å se på tv.

Lest? Gravid og sprengkåt?

Orgasme på de merkeligste steder

Arrangør av seminaret «Å føde med glede» Elin Enger Mollestad insisterer på at det ikke er nødvendig å lide for å føde. Mollestad jobber som doula (fødselshjelper) og hjelper gravide med å legge til rette for gode fødselsopplevelser.

Orgasme på de merkeligste steder.

– Jo mer avslappet man er, jo mer smertestillende får man naturlig. Veldig få vil beskrive fødselen som smertefri, men den trenger ikke være en lidelse. Om man har de riktige menneske rundt seg som man stoler på, en rolig omgivelse med dempet belysning og rolig musikk i bakgrunnen kan det være med på å lindre de verste smertene.

Det er vel det siste mange av oss har tenkt på under fødsel, men ifølge, Elin Enger Mollestad er ikke nytelse og fødselsorgasmer, så helt uvanlig.

For noen gir dette umiddelbart mening, mens det kan være direkte støtende for andre. Det er fysiologisk mulig, enkelte opplever det. Men det skal vel ikke akkurat være målet med fødselen, sier Mollestad.

Det å ikke kunne få orgasme kan for mange vært svært problemflyt og gå utover forholdet til sin partner på både kort og lang sikt. Derfor er det viktig å prøve å gjøre noe med det. Ofte sitter det i hodet, og man evner ikke til å sleppe seg nok løs.

Er du en av de mange som ikke kan få orgasme av en eller annen grunn bør du snaret ta kontakt med din fastlege, løsningen kan være langt enklere enn du frykter. Det kan faktisk være nok med en samtale med en som forstår ditt problem. I mellom tiden kan du gjøre en liten investering i et massasjeapparat som hjelper deg på gild.

Den og masse annet som kanskje pirrer din interesse, finner du på Erotikknett.no.

Det faktum at noen faktisk kan puste seg til orgasme kan være vanskelig å dokumentere, men det kommer i et nytt innlegg på denne bloggen i løpet av våren, det er bare å glede seg.

Livet er for kort til å ikke kunne oppnå livets deiligste gave, din daglige bonus for et vellykket sexliv. Du kan du også- du må bare ikke tenke for mye på det.

Har du opplevd orgasme på de merkeligste steder, så må du gjerne dele det med andre via denne bloggen- du er selvsagt helt anonym.

Har du spørsmål eller andre meninger du sitter inne med så er det bare hyggelig om du bruker kommentarfeltet.

Kilde: www.b.dk

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Toppbloggere på villspor- Vil se ut som Barbie

Noen toppbloggere velger å endre sitt allerede vakre utseendet på den måten at de vil se ut som en Barbie-dukke framfor å...

The Boss er på vei til Norge- Springsteen til Telenor Arena

Ingen andre artister i verden er mer elsket enn Bruce Springsteen som har fans over hele kloden. Mulig er det...

Lukk