Orgasmegaranti! Nesten uansett hva du gjør for å få henne opphisset, så ikke spør og mas for mye. Få henne tente ved at du gjør ting du vet eller tror hun liker.

Kjenner du henne fra før så vet du kanskje litt om hva hun liker, hvis ikke så er det bare å prøve seg fram. Stemningen, settingen dere to i mellom er veldig viktig.

Orgasme er ikke det første man tenker på når dere er i full krangel og ingen er i godt humør- Men «gjenforenings sex» kan være en suksess.

La henne få vite hva hun betyr, gi henne en flott gave. Diamanter er kvinnens beste venn, men hun blir glad for å få en bukett røde roser også- La henne føle seg verdsatt og viktig. Si det du mener og bruk hyggelige komplimenter, stryk henne i håret, kyss henne, men ikke bli for ivrig.

Hun skal være i sentrum. Hun skal føle seg verdsatt og aller helst elsket og anerkjent som den hun er. Orgasmen handler om nytelse og opphisselse. Jo mer nytelse og kåthet jo større sjanse for full klaff og orgasme.

Men det kommer ikke av seg selv, og det er ikke nedtur om du må ta batteridrevne hjelpemiddel i bruk.

En finger eller tunge kan aldri erstattes av en hissig vibrator.

Vær en gentleman, enten du er gutt eller jente. Den kvinnen du skal tilfredsstille kan gi deg hint om hva som tenner henne, men du må selv være villig til å jobbe og ofre egen nytelse en gang i mellom for å være en gode elsker eller elskerinne.

Men hun kommer til gangs om du er tålmodig. Noen jenter tenner voldsomt på å se andre har sex, det er ikke så lett å få til men porno er lett tilgjengelig, og det kan være smart å lufte forslaget.

Ikke sett på en «hardcore movie» før du har sondret terrenget, da kan du gå på en smell.

Orgasmegaranti!
Foto: Kondomeriet.no

Det er faktisk rimelig sikkert at orgasmen holder deg frisk. 

Og som de fleste vet så er det minst like lett å få orgasme alene som sammen med andre og det bør selvsagt alle benytte seg av. Bli enig med din partner at du heller foretrekker å onanere i enerom enn å ha sex, hvis det er ønskelig.

Orgasmegaranti!

Ikke hver gang naturligvis, da vil den andre føle seg raskt overflødig. Men ta ansvar for egen orgasme hvis behovet er til stede.

Skal man ha et god sexliv som er viktig for de fleste par, så må man være ærlig og villig til å si det som det er. Skjuler man sin fantasi, eller hemmelige våte drøm for sin elsker og beste venn vil drømmen fortsatt bli en fantasi. Fortell din partner hva du liker, og forlang å få det akkurat sånn.

Bruk tid på forspillet, stryk ogmasér, lytt etter «god lyd», da er du på rett vei.

Mange kvinner ønsker å få til orgasme der hun spruter, og det er en teknikk stadig flere kvinner får til. En g- punkts vibrator fikser det lett. Men gi det litt tid. Det er ikke sikkert du spruter de første gangene. /2011/01/sprutorgasme-myte-eller-fakta-2/

Det er også viktig at kvinnen som skal få full klimaks, slapper av og er villig til å gi seg hen. Det sitter mellom ørene om det skulle være vanskelig å slappe nok av. Kjenn på følelsen, kåtheten og lysten. Da vil det løsne etter hvert. Helt sikkert.

Nyt  våren og orgasmen.

Liver er ikke det verste man har…

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Catherine and William endelig gift- Se kysset

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rMq3nT09dZM[/youtube]   Det var lite å si på romantikken rundt dette eventyrlige bryllupet. Bruden kom  i en fantastisk kjole fra Sarah...

Kate Middleton- Allerede et moteikon

Kate Middleton- Allerede et moteikon. Og hun er snart verdens mest fotograferte kvinne. Hun må passe på hvert eneste ord...

Lukk