Jakten på orgasmen er mange fortvilte kvinners virkelighet. Også for endel menn, faktisk. Orgasmen, hva vet vi egentlig om den?

Ikke mer enn at det er for mange forbundet med nytelse og sex. At det er forholdsvis lik i følelse for begge kjønn, men at den ofte varer noe lengre for kvinner enn for menn.

Orgasmen er punktumet man jakter på, alene eller med kjæresten, sammen med en partner, elsker eller andre som har fellesinteresse av » å komme». Ja for det er ikke mulig å ha sex uten å jakte orgasme(r)? Gjør det vel?

Selvsagt gjør det det. Du burde forsøke det snarest, og kanskje få et enda bedre sexliv du har grunn til å være stolt av.

Tenk heller på partnerens orgasme, og fokuser på partneren din framfor deg selv og bli en bedre elsker, og tenk på hvilke fremmede elementer du kan pirre han eller henne med, ikke nødvendigvis i sengen, men i bilen, i kjellertrappa, på loftet eller på badet på hotellet. Isbiter. En fjær, nylon strømper, silkebånd, børstet stål. Gi fantasien fritt spillerom og bruk dine innerste lyster og fetisjer i higen etter den fullkomne nytelse.

Du kan få alt hva hjertet begjærer – ved et par tastetrykk på nettet.

Både hun og han kan få sine villeste fantasier få utløp via små lapper som skrives og henges opp, på valgte plasser i leiligheten, der dere terger hverandre, kåter hverandre opp som et ulovlig forspill. Noen velger å være så kjedelige at de kun har sex under teppet, på soverommet, med lyset avslått. Slikt bør man kanskje forsøke å gjøre noe med for å utvide horisonten en smule.

Man bør ikke på liv og død tømme lagrene hos de respektive sexprodukt-leverandørene, men noe som dirrer på klitten, et par nippelklemmer, én dildo og én butt-plug, bør ligge i nattbordskuffen til de som jakter på et spennende sexliv og garanti for orgasmen. Men ikke la leketøyene bestemme lyst og lek. La mennesket være menneskets glede. Alltid.

La orgasmen heller komme av seg selv.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Én sensasjon

Første runde i Mesterliga-gruppene A–D ble spilt på tirsdag, og konklusjonen må være at forskjellene blir stadig større rundt om i...

Veien ut av penge-helvete!

Veien ut av penge-helvete! Du er lei av å være blakk, lei av å måtte låne penger av venner og...

Lukk