Foto: Side2.no

Den som ikke oppnår orgasme bør absolutt søke råd og hjelp for å » finne eller få den tilbake». Orgasmen gir deg så mye positive følelser, velvære og selvtillit at det burde vært lovpålagt å få orgasme. Fått igjen pengene for tapt nytelse. Orgasme på blå resept eller noe…

Hemmeligheten ser ut til å ligge i at noen har tykkere vev i fremre skjedevegg enn andre. Av 30 testpersoner hadde åtte tykkere vev, og fem av de åtte hadde hatt vaginale orgasmer.

Etter å ha fått opplæring om g-punktet, opplevde to nye kvinner å få orgasme. Ingen av de 22 resterende personene fikk vaginal orgasme, til tross for instruksjoner.

Ifølge Fox News mener forskerne likevel at kvinnene med tynnere vev kan læres opp til å få orgasme.

Det er svært mange grunner til å få minst en orgasme pr dag, ikke minst fordi det er godt, men fordi den holder etter all sannsynlighet frisk også.

http://www.kvinneguiden.no/artikler/orgasmen_kan_forlenge_livet_ditt/75716

Vokser av seg selv
Ikke nok med det, Jannini påstår at det også er mulig å gro ut et g-punkt selv om man ikke er født med det.

– Bruken skaper organet og jeg forventer en vekst ved hyppig bruk, sier Emmanuele Janini.

Forskerne undersøker nå om det er en sammenheng mellom g-punktet og testosteronnivået i kvinnekroppen.

Det er ingen hemmelighet at mange sliter med å oppnå klimaks når de har sex, og en undersøkelse gjennomført av Side2 viser at nærmere 40 prosent simulerer orgasme.

– Det skjer særlig for dem som har målorientert sex, der orgasmen av partneren oppfattes som beviset på at sexen er vellykket. Og så vil man ikke skuffe. Det kan være fordi den som ikke får orgasme ganske enkelt ikke har dagen. Tenning og spenningen er ikke der, da er det like godt å få det overstått ved å simulere en orgasme, så er det enklere å avslutte, forklarer Isachsen og legger til at de som simulerer har sex som ikke dekker deres behov.

Men selv om det ofte er slik at det er kvinner som sliter mest med å oppnå klimaks, kan manglende orgasme også være et problem for menn.

– Det hender også menn sliter med å få orgasme og ejakulere. Det er vanligvis fordi han har et så kraftig onanimønster at det er umulig å gjenskape lignende forhold under et samleie, så er det noen som spiller ofte fordi hun eller han har en forestilling om at sexen ellers er mislykket. Det er likevel vanskeligere for menn å spille, siden resultatene er mer synlige, sier sexologen.

 • Finn ut hvordan du tenner og bygger opp spenning ved å onanere.
 • Prøv å finne flere metoder som gir nytelse. Bruk hjelpemidler om det gir ekstra nytelse – og ta med erfaringene til parsexen.
 • Vis hva du liker eller fortell hva du kan tenke deg partneren gjør med deg. Vær lydhør og åpen overfor hennes eller hans ønsker og behov.
 • Tren bekkenbunnsmusklene slik at orgasmene blir kraftigst mulig. Det er disse musklene som går i spasmer når orgasmen er der. Jo kraftigere muskler, desto kraftigere orgasmer.
 • Let etter alternative måter å nyte. Kanskje er muligheten der for en G-punktorgasme for henne og en ekstra kraftig for ham, fordi prostata er ekstra stimulert. Men ikke jag etter orgasmen.
 • Mens kvinner kan få jordskjelvlignende orgasmer med etterdønninger som varer i mange minutter, så må han pent nøye seg med et lite steinras, en eksplosjon som er over på ca. 30 sekunder. Men når det er sagt så kan disse sekundene ha ulik intensitetsgrad fra gang til gang, men dersom han er en typisk grynter i senga så er det neimen ikke lett å vite.

  – En orgasme for en mann minner litt om følelsen av å belønne seg selv med en iskald halvliter en fredag etter jobb. De fleste menn ser det nemlig som sin oppgave å tilfredsstille henne først, så tillate seg selv å nå klimaks. Slik blir sex ofte en ensom utfordring, i stedet for en felles opplevelse og dette gjør orgasmen mindre intens. Løsningen er derfor å gi ham en frikveld og bare fokusere på hans orgasme, ifølge Barry McCarthy, forfatter av boken Male Sexual Awareness.

  For en sterkere orgasme fordrer det også at orgasmen hans bygger seg opp gradvis. Jo mer trykk, jo deiligere når han endelig letter på trykket og jo lengre tid han får på seg, jo sterkere kobling mellom kjønnet og hodet hans. Han får også litt lengre orgasmer dersom du gir ham tid, sier Uri Peles ved Beverly Hills Center for Sexual Medicine.

  Den mannlige orgasmen har to stadier, akkurat som opphisselsen har fire faser (opphisselse, platåfasen, orgasme og avslapning). På det første stadiet begynner sæd og ejakulasjonsvæske og trykkes opp fra testiklene, for å forenkle det veldig – og på det neste stadiet ejakulerer han. Et hett tips er derfor å prøve å ikke distrahere ham når han går fra den ene til den andre fasen – dette er ikke tidspunktet å være kreativ!
  Og sist, men ikke minst: den største hemmeligheten når det kommer til mannlige orgasmer er at den avslører hvor sårbare menn egentlig er. Det er nemlig under utløsningen at han har størst behov for å føle seg elsket, så frem trygghet i senga og hold intimiteten varm, så skal du se at han slapper av og får sitt livs orgasmer…

  Er du glad i sex, bevisst på din sexualitet og nyter din orgasme med stor iver så har du her – med god hjelp av KK.no- 50 gode grunner til å lese dette!

   

  Foto: Side2.no

   

   

  Vargas

   

  Kilde

  http://www.kk.no/781819/50-veier-til-hurra-orgasme

  kilde Side2.no

  http://www.side2.no/sexogsamliv/article2479741.ece

  kilde kk.no

  http://www.kk.no/800999/gi-ham-bedre-orgasmer

   

   

   

  Pin It on Pinterest

  Les også vår forrige artikkel
  Afghanistan farligere etter koranbrenning

  ER DET VERDT DET?   Minst 22 personer er drept i protestene, deriblant den norske oberstløytnanten Siri Skare. Skare ble...

  Har du eid et kraftverk?

    På et av punktene på selvangivelsen så står det et punkt jeg stusset litt over. På personlige opplysninger så...

  Lukk