Å  onanere er noe alle gjør, men veldig få snakker om. Kanskje spesielt i Norge der det ikke er vanlig å snakke om sex relaterte emner- for de fleste i hvert fall. Internett er et fantastisk verktøy til å finne svar på de fleste av livets spørsmål, for det er ikke alt man spør lærere eller foreldre om.

Men det kan være smart å snakke med en voksen man stoler på før man tar store skritt i livets viktigste fase.

Det er mange som tror at man gjør noe gærnt når man onanerer, tvert i mot, det er sunt og godt.

Man kan finne på mye rart sammen og det er veldig lett når man er nyforelsket, eksempelvis. Gi hverandre små hint på sms hva som skal skje når dere møtes igjen, hvilke fantasier du har og hva du mener dere bør utforske å gjøre for å pirre hverandre.

Både menn og kvinner kan få orgasme, men det er veldig vanskelig uten å føle seg kåt. De fleste blir kåte av et forsiktig forspill, “dirtytalk” eller en setting og en stemning som setter begge i riktig humør.

Det er langt flere både kvinner og menn enn man skulle tro,  som tar seg en kjapp en når de er alene et øyeblikk, det være seg i bilen, hjemme eller på jobb.

Må man så må man…

Og for veldig mange så er det fort gjort når kåtheten raser i kroppen.

BRUK FANTASIEN

Det er viktig for begge at man lar hemningene fare, bruk fantasien og strekk grensene, det kan gjøre orgasmen(e) enda sterkere enn ellers-

Derfor bør du gjøre det når du synes du fortjener det, se på det som en belønning for kropp og sjel-

Forfatter Bente Træen har skrevet en bok -riktig nok for noen år siden men dog- som heter ” ungdom og seksualitet”. Den kan jeg anbefale-

Har du en partner som forstår deg kan det hende du får en hard pakke til jul,  som vibrerer …

 

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Muammar Gadafi snart ferdig i Libya

  Den samlede allierte styrken har brukt tonnevis med bomber og granater, i mange måneder-  for å prøve å få has...

Lukk