Om du har ventet tide og utide, til å endelig opplevde orgasme så er det nok ofte din egen feil. Orgasme kan du oppnå om du vil raskt eller etter den tid du selv bestemmer.

– Endorfiner blir frigitt under fysisk anstrengelse og er det som kan gi oss et «kick» når vi trener. Men endorfinene er nok også den viktigste grunnen til at vi blir søvnige etter en orgasme.

Kjenner du deg igjen?

Allikevel kan du oppnå klimaks ukontrollert fordi din partner vet hva du liker og setter deg på en prøve du liker.  Trykker man på de riktige knappene, eller treffer riktig så er det lett å bli henført.

Hva er galt med onani? Det er jo sex med en du er glad i.

Woody Allen

– Om du er alene er det selvsagt mye lettere å oppnå orgasme, spesielt om man er riktig utstyrt og vet hva som skal til. Noen mener at den orgasmen man klarer å jobbe seg fram til på egenhånd er langt bedre enn den man får sammen med en seksuell partner.

– Selvsagt finnes det individer som aller helst ønsker en partner til å tilfredsstille seg. Om man har et bestemt mønster eller verktøy for å oppnå klimaks, kan dette være til stor hjelp om man er i et forhold.

Foto: http://gweedopig.com

Man kjenner seg selv aller best som kjent. En floskel, men allikevel med en snev av sannhet. Det viktigste er at man kommer og kommer, om det tar noen dager mellom hver gang, eller oppnår det alene får så være.

Om du er kvinne så gjør endorfinene deg svært snakkesalig etter oppnådd klimaks, er du mann så er det utelukkende søvn som teller.

Uansett er menneskenes orgasme en gave man bør ta godt vare på og ta fram som en belønning for seg selv eller sin partner. Å oppnå en orgasme daglig er en ingen plikt, men bør sees på som den viktigste medisin man tar.

Overraser du deg selv eller din partner med å oppnå klimaks en gang i blant så blir livet langt mindre kjedelig. Mn må ikke vente til en reise, til en helg eller når det passer best.

Ta henne når hun minst aner det, det vil hun ha mest glede av…

Jeg spør igjen, kjenner du deg igjen?

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Nordmenn generelt er neppe klar over hvor tilfeldig heldig de er …

Vi som blir født i Norge har tilfeldigvis vunnet vinnerloddet til livet da Norge er et langt bedre land å...

FFK til 1. divisjon eller fortsatt i Tippeligaen?

Alt ligger til rette for en ekstremt spennende avslutting på årets Tippeliga der rivalene Sarpsborg 08 og Fredrikstad fotballklubb igjen kan bytte...

Lukk