Orgasmeproblemer? Da har du kommet riktig! Noen ganger kan det være smart å planlegge livet. Sliter du med sexlysten kan et nettkjøp hjelpe deg på glid. Derfor bør du gjøre det nå, det du burde ha gjort for lenge siden. Kjenne etter hva du egentlig trenger. 

Og hvem er det som handler sex-leketøy nå for tiden? Nødende kvinner med orgasmeproblemer, som ikke tør å fortelle partneren hva som faktisk er deilig? Feil. Kvinner og menn i alle aldre, fra alle samfunnslag kjøper sin leker på internett. Problemer eller ikke.

Menn finner også glede av det riktige “verktøyet” han må bare ha baller nok til å fortelle om det til sin kjæreste, kone, partner eller andre han omgås. Det er mulig å bruke de fleste sex-leketøy alene, selvsagt – men kan også være et supplement i sexlivet for alle par.

Anal-kuler? But-plug, en vibrator som gir deg de himmelske orgasmene i løpet av sekunder? Eller noe skikkelig digert som fyller deg godt opp i en svulstig dildo? Visste du forresten at det finnes sex-leketøy for menn også? Selvsagt visste du det. Alle med noenlunde gangsyn vet hva som finnes på markedet, men fra å kjenne utvalget til å faktisk handle er ikke like enkelt for alle.

Orgasmeproblemer? Da har du kommet riktig!

– Noen nettbutikker tar sine kunder på alvor og har selvsagt 100% anonym emballasje for samtlige produkter som sendes til kunder over hele verden. Erotikknett.no tar sine kunder på største alvor, det er her du vil få livet ditt forandret om du vet å velge rett produkt for ditt behov.

Orgasmeproblemer? Da har du kommet riktig!

Ikke nøl med å ta ditt eget og din partners sexliv på alvor, livet er jo for kort til å angre på ting du ikke har fått gjort. Ta grep i dag. Kjøp noe spennende til deg selv eller til begge.

Her forteller vi hvorfor du bør velge Erotikknett.no foran andre leverandører av nytelses-produkter. I tidligere tider var det slik at vibratoren var laget av enten hardplast eller latex (mykere plast) Slik er det ikke lenger.

– Vibratorer finnes i en mengde forskjellige materialer, de fleste heter ett eller annet med jelly. Jelly er etter hvert blitt en slags samlebetegnelse på en hel haug med forskjellige materialer som egentlig ikke skiller seg fra hverandre på noen spesiell måte, annet enn at noen er hardere enn andre. Jelly vibratorer er vanligvis relativt rimelige, de er mykere enn vanlig latex vibratorer og tar opp varmen fra kroppen raskere, slik at de føles mer naturlige.

“Bakdelen” med jelly vibratorer er at hva den egentlig er laget av vil du aldri få vite. Det var for ett par år siden masse skriverier om at en del jelly vibratorer inneholdt skadelige stoffer, det hele kokte ned til ingenting.

Vibratorer i hardplast er enkle å kjenne igjen. 75% av hardplast vibratorene som selges her i landet er gull eller sølvfarget.
Disse vibratorene egner seg godt til utvortes bruk, for å stimulere klitoris, men til annet bruk egner de seg ikke spesielt godt.

Silikone har de siste årene seilt opp til å bli den store vinneren når det best egnede materialet for sexleketøy skal trekkes frem.
Materialet er behagelig mykt, det tar opp varme fra kroppen svært kjapt, så det føles svært ekte, det er enkelt å renholde. (silikone er det eneste av de nevnte materialene som tåler ett kjapt oppkok) og vibratorer av silikone er generelt av svært god kvalitet.

Erotikknett.no har mer enn 15 års erfaring med å sende kvalitetsprodukter til sine fornøyde kunder. Nå er det endelig din tur til å få harde pakker i posten. Bestill i dag!

Og for pokker, lev ut fantasiene dine, ikke gå å angre over livet ditt, når du en gang blir gammel og grå.

Kilde og foto: Erotikknett.no

Vargas

I samarbeide med Erotikknett.no

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Mobilfri skole?

Alle rektorer i Norge har plikt til å ha nulltolleranse for mobbing på sin skole. I ytterste konsekvens kan rektorer...

Lukk