Jeg mener Oslo har mye å by på av både positive tilbud til de som bor her, og de som er på besøk. Teater, kino, mange bra restauranter og fine tilbud til å dra på divere severdigheter og museum.

Men hvorfor flommer denne flotte byen over av folk som ikke klarer å livnære seg på annen måte enn å tigge? Hvorfor har vi en overflod av utenlandske tiggere, og enda fler narkomane – de fleste jeg så var norske- langs hele Jernbanetorget og opp mot toppen av Karl Johan. Det blir mindre av de jo lengre vi kommer opp mot slottet…

Jeg mener norske polikitere er arrogante, late, uvitende og presser under teppet alt de kan av problemer av nevnte art! Politikerne i Norge har en plikt til å rydde opp i dette massive porblemet som holder på ødelegge hele hovedstaden vår! Bjarne Håkon Hansen AP er den eneste politiker som har tatt ansvar for de på plata i Oslo, han har fått i gang metadon virksomheten som har hjulpet mange narkomane, men det er mange fler som trenger hjelp. Men det er ikke lys i tunnelen for de narkomane i Oslo. Dvs det er faen ikke en tunnel engang….

Vi som kan- bør starte nå! Og tvinge politikerne til handling. Få de narkomane og tiggerne vekk fra gatene, hjelp de sykeste, bruk penger på å få inn skolert hjelp til å få avruset de som vil, bygg hospits, hybelhus til de som er tvunget til å bo på gata. Rydd opp i deres egen bakgård!

Oslo drukner i problemer av enorme dimensjoner, så går politikerne ut i media og klager på å ha for lite å gjøre!? Det høres helt urimelig ut… Hvorfor skal man føle seg utrygg på å gå fra teatret kl 2300 på en lørdagskveld i egen by? Hvorfor skal jenter være livredd for å gå hjem fra fest gjennom Karl Johan på kveldene? Hvorfor skal eldre la være å gå ut av frykt for å bli ranet etter mørkets frambrud, i den byen mange av de har vært med på å bygge opp etter krigen?

 Få fram pengene politkere!! Skaff de middler som trengs for å få Oslo trygg og hjelp de som trenger det mest, og få nok politi i gatene så vi får slutt på voldtektene og annen kriminalitet nå!

Oslo fortjener å bli den perlen den engang var…

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10019428

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10019357

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Tror du på ånder, gjenferd og spøkelser

  Det er populært med åndelig føde for tiden- Snakke med de døde, snakke med engler og å se i...

Lukk