Finnes det en større grunn enn å komme ut av skapet, enn å endelig fortelle verden hvem du egentlig er? Neppe. Bruk Oslo Pride for det det er verdt. Nå har du sjansen!

Nå stå alle homofile og lesbiske opp for hverandre. Mot ytringer som går på bekostning av kjærligheten – å kneble de nynazistiske miljøene bør vær en av de viktigste parolene. Heldigvis seirer kjærligheten i langt større grad, enn så lenge.

Kjenner du en homofil, lesbisk eller bifil som du kunne vise dine kjærlighet sammen med i disse dager, besøk Oslo Pride og spre glede, smil og kjærlighet, sett farge på livet og spre jubelen til folket.

Terrorister, nynazister, radikaliserte fremmedkrigere og andre som er en trussel for vårt frie demokrati skal få motstand, det er det Oslo Pride handler om – å stå opp for hverandre og spre kjærlighet på tvers av legning, kjønn og tro. Det handler om solidaritet for de som føler seg annerledes, men som er av like stor verdi som alle andre.

Oslo Pride – på tide å sette farge på livet?

Lørdag 1. juli går Pride Paraden av stabelen, homser og lesbiske fra hele Europa samles i skjønn forening.

Paraden starter klokken 13.00 på Grønland i Oslo og avsluttes i Pride Park et par timer senere. Alle er velkommen; skeive, venner av skeive, familie og alle andre. Bli med og vis frem mangfoldet!
Paraden er både fest og moro, solidaritet med alle de som ikke kan gå og en politisk markering av mangfoldet av kjønnsuttrykk, seksualitet, identitet og legninger som Oslo Pride representerer.

Oslo Pride – på tide å sette farge på livet?

Fra 23. juni til 2. juli er Oslo farget i regnbuens farger, Norges hovedstad, kanskje den mest fargerike og liberale i hele Europa i nettopp disse dager. Derfor er det så mange unge, voksne og eldre kvinner og menn fra en lang rekke forskjellige nasjoner på besøk. Flest unge helt åpenbart, unge og vågale, kåte og glade mennesker – fulle av kjærlighet til hverandre. Til en av samme kjønn. Er det ikke herlig?

Er du i tvil, men har litt lyst, da bør du benytte dagene fram til 2. juli til å dele livsgleden med noen du er glad i, alene eller på jakt etter en å elske. Det er i Oslo det skjer, aldri før har du vært mer velkommen!

Kilde: Oslo Pride

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Adele til Wembley med fire konserter i sommer!

Londons egen engel kommer hjem, etter en meget sorgtung og dramatisk periode, trenger Londonerne all mulig trøst, hva kan bli...

Agurknytt? Lite spennende?

Journalistene og skribentene på desken og i kontorfløyene rundt om i det ganske land, skal ha sommerferie de også. Da...

Lukk