OSLO- OVERGRIPERNES ELDORADO

 

7 voldtekter i Oslo i april og det er fortsatt mye igjen av måneden- Hvor mange voldtekter vil det bli i sommer?

Hvor er politiet? Er det utlendinger uten oppholdstillatelse, er det en og samme gjerningsmann? Hvorfor er det kvinner alene i Oslo sentrum på steder man kan bli utsatt for overgrep? Og hvorfor skulle man ikke kunne gå hvor-som-helst på natten i egen by? Uten å frykte å bli overfalt, slått og voldtatt?

Spørsmålene er mange, og de fleste kan ikke så mange svare på, men her har politikerne og politiet i  Oslo by mye å gjøre, for å få byen trygg igjen.

– Flere politi vil mange si, er et forebyggende tiltak. Men man kan ikke ha politi i alle gater døgnet rundt i Oslo by, men man kan gjøre politi langt mer synlig i belastede miljøer, og man kan få rask avklaring og utvisning av kriminelle som ikke har norsk pass, eller oppholdstillatelse.

Sjansene er størst for at det er en gjerningsmann med utenlands-opprinnelse også bak Oslo voldtektene.

Hva kan kvinnene selv gjøre for å unngå å komme opp i vanskelige og farlige situasjoner? Ta taxi, aldri gå alene, gå med pepperspray. Sørg for å bli hentet av venner og bekjente. Ta selvforsvars kurs.

Overgriperen er i de aller fleste tilfeller en mann av utenlands opprinnelse, og nesten alltid utenfor Vest Europa-

– Hovedgrunnene til at det er så vanskelig for myndighetene å kartlegge disse menneskene er at de er i Norge på falsk grunnlag, uten papirer og uten familie. De er ofte innvandrere som venter på å få avslag på søknad om oppholdstillatelse. I mellom tiden mishandler de og voldtar norske kvinner-

Dette er uakseptabel oppførsel, og myndighetene MÅ gjøre noe nå!
Vi kan ikke ha slike tilstander i Norges største by!


Oslo Rådhus Foto: Aftenbladet.no

Hvilken reklame er det for andre land, og andre byer vi like å sammenligne oss med?
Dette er en skam for hele nasjonen etter min mening.

– Hvis justisminister Storberget har hatt litt større forståelse for dette store problemet, så hadde det for lenge siden vært satt inn nok ressurser til at gjerningsmenn med utenlands opprinnelse, ble satt på første fly ut av Norge. Da hadde norske kvinner kunne ferdes trygt i hovedstaden, og nattestid.

Her må politikerne på banen og bevilge langt mer ressurser, og de kriminelle som blir tatt må sendes tilbake der de kom fra om de ikke hører hjemme i Norge. Norske kvinner må selv ta saken i egne hender, og forlange at det ryddes opp nå.

Man kan ikke ha lovløse tilstander som i hvilken som helst somalisk storby, dette er Norge og vi har ingen kvinner som skal oppleve overgrep fra noen.

Jeg mener at det er på tide å si i fra, få politikerne på banen, Justisminister Knut Storberget er tvunget til å åpne den digre pengesekken og bevilge flere stillinger innen politiet, og de må bli mer synlige i bybildet.

Mennesker kan ikke leve i frykt i egen by på denne måten.

Hvor mange kvinner skal få sine liv ødelagt av psykisk syke overgripere som ikke har rett til å være i Norge?


Vargas

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10092342


http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10092340

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10092300

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Maria Amelie kan bli mobbet ut av Norge

  Biskop Kvarme gikk på barrikadene for Maria, forfatter og tidligere justisminister Anne Holt sa fra seg sitt medlemskap i Arbeiderpartiet...

Lukk