Vi er snart ferdig med januar, men er du ferdig med nyttårsforsettet? Du har klemt i deg Cottage Cheese og “sponplater” gjennom hele den lange og kalde vintermåneden i håp om å miste noe av ribbe-fettet du veltet deg i gjennom hele desember. ER det verdt det?

– Du kjenner deg selv best. Nyttårsforsettet om å slutte å røyke og å gjøre enda et nytt forsøk på å få six pack i stedet for vaskeball, er fånyttes om du ikke vil det selv. Vil du det ikke nok kan du også bare bli liggende. I sofaen. Det finnes så mange dietter, slankepiller og fantasi-kurer for å redusere vekt at du går deg vill i letingen på den beste. Sannsynligvis virker de færreste uansett.

Feite, late, rike nordmenn elsker å sitte foran TV, PC´n eller i sosiale middager å dytte tryne fullt av snadder og drikke vi slett ikke har godt av.

Ribbefettet henger fortsatt i skjegget og i munnviken hos flere da vi brått kommer på at det er 1. januar som er datoen for å begynne et nytt og bedre liv. Du vet du ikke klarer det, ikke sant?

– Cottage Cheese er både smakløst og kjedelig, du kan ikke leve på det over lang tid, du må ha noe med litt mer smak. Allikevel kan det være den rette ingrediensen for å gå ned i vekt. Skal du lykkes med å redusere vekten, må du først og fremst ville det nok, samtidig må du være villig til å forsake dårlige rutiner der du spiser for mye for ofte. Sukkerinnholdet du spiser pr døgn bør reduseres kraftig, ellers kan du bare glemme å gå ned i vekt.

Trening er også smart, men det passer slett ikke alle.

Sånn kan det nemlig gå på første trening på nyåret:

– Etter at man er varm etter oppvarmingen, eller dødssliten som det også kan kalles, så skal man begynne på diverse øvelser der man altså må ha hjelp fra den vel-dreide instruktøren som står der med six- pack og strutterumpe og forteller hvor enkelt apparatet er å bruke og hvor lett man går ned i vekt ved å bruke det.

Lett for deg å si, tenker jeg mens jeg- som har en kropp som kun en mor kan elske, og knapt nok det- prøver å presse valken på plass i et treningapparat som ser ut som et  komplisert og moderne torturinstrument. Og det er det for så vidt også.

Svetteutslettene er så kraftig at det kan se ut som «røde hunder», «vannkopper» og «syfilis» på en gang. Over hele kroppen. Kjente gufset fra krematoriet langt ned i sjelen. Døden nær, garantert.

Det var første og siste gang i et treningslokalet for min del.

Du er allerede bæl-feit, skulle vel ha gått ned ca 20 kg for å komme inn i bunaden du fikk for et par år siden, men er det håp? Nope. Glem det. Se for deg alle de menneskene som skal inn i sine trange trikoter og trenings outfits de fikk til jul, nettopp for å fylle treningslokalene over det ganske landet med de svære rumpene sine på ergometersykkel og tredemølle.

De ansatte på disse stedene vil kunne jobbe på seg brokk av mindre stakkars. Allerede i februar blir flere av de største treningssentrene stengt pga manglende kvalifisert personale som må håndtere alle de feie folkene.

– Tenk deg følelsen å få byttet ut Cottage Cheese med et deilig rundstykke med masse smør, fersk leverpostei og masse majones. Du vet du kan spise det en gang i blant, bare ikke hver eneste dag. Bruker du hverdagen fornuftig, og koser deg i helgene, kan du før eller siden droppe Cottage Cheesen.  Er det ikke flott?

For hver dag du klarer å røre deg mer enn du spiser, eller ikke spiser flere kalorier enn det du forbrenner, så går det fint. Tenk over hva du putter i munnen, det er faktisk veldig avgjørende for hvor gammel du blir.

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Alexandra Joner og Tone på vakreste ansikt-liste

Nettstedet tccandler.com som er kjent for sine kåringer av verdens mest sexy kvinne og mann, samt beste film, og altså...

Lukk